Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №924 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Закуска з кабачків

Закуска з кабачків

На 1 кг кабачків, цукіні: 3-4 морквини. Для маринаду: 1/3 ст. олії (80мл); 3 ст.л. яблучного оцту; 1 ст.л. меду; 2 зубчики часнику; сіль, перець за смаком.

Все просто – цукіні чи кабачки нарізаємо тоненькими пластинками за допомогою овочечистки, так само робимо з морквою. Трохи присипаємо сіллю (крупного помолу) і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб овочі пустили сік.

Для маринаду часник пропускаємо через прес і змішуємо з іншими інгредієнтами. Я сіль не додавала, а перець замінила на пластівці паприки.

Овочі злегка промити (якщо додаєте сіль до маринаду, то промивати треба ретельно). Заливаємо маринадом і акуратно руками трохи проворушили, щоб маринад обволік більше овочів.

Ставимо в холодильник на 1-2 години. Зберігати в холодильнику можна до тижня.

01.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. 
На головну сторінку