Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №925 від 14.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Навіщо потрібен домофон під'їзний

Ще два десятки років тому під'їзди будинків не були обладнані ніякими захисними засобами на випадок проникнення всередину небажаних відвідувачів. Однак соціальне середовище, з її все посилює проблеми, стає несприятливою для життя звичайних людей з кожним днем. У під'їзд, не обладнаний домофоном, може зайти нетвереза ??компанія - це, погодьтеся, неприємно. Але трапляються візити і куди гірше.

Багато мешканців на загальних будинкових зборах приходять до обгрунтованого висновку про користь придбання домофонів. Адже в даний час домофон стає елементарною необхідністю для того, щоб забезпечити спокій всіх тих, хто живе в квартирах того чи іншого під'їзду.

Наприклад, купить домофон від компанії “Безпека Клуб” відома тим, що будь-який домофон цього виробника відрізняється надійністю та ефективністю в роботі.

Сьогодні виробники здатні поставити в глухий кут будь-якого споживача, пропонуючи йому незліченну кількість моделей домофонів. Щоб правильно придбати домофон в під'їзд, потрібно пам'ятати, в яких умовах він буде експлуатуватися і для яких саме цілей купується.

П'яний чоловік може бути соціально небезпечним. Але куди небезпечніше виявиться наркоман, який опинився в під'їзді. Саме наркомани намагаються знайти тимчасовий притулок в під'їздах, в яких відсутні під'їзні домофони для багатоквартирних будинків. Крім нанесеною бруду, наркомани мають звичку залишати після себе використані шприци, за допомогою яких розносяться різні інфекції. Однак інфекція і бруд - це ще півбіди, куди гірше невмотивована агресія з боку наркоманів, яка тягне за собою загрозу будь-якій людині, що заходить в під'їзд. Щоб цього уникнути потрібно встановити домофон в під'їзд, купити який сьогодні не так вже й складно.

14.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2019p. 
На головну сторінку