Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №928 від 06.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лазерні технології

Ви все ще ріжете руками?

Ви все ще ріжете руками?

Якось раз, виходячи на обід посеред робочого дня, я задався незвичайною метою - порахувати кількість продуктів лазерного різання, які зустрінуться мені на шляху до сусіднього будинку торгового центру.

Сказати, що я був здивований результатами підрахунку - все одно, що сказати "на море зараз непогано". Невелике дослідження показало - половина вивісок, оформлення торгових залів і вітрин, сувеніри, дизайнерський одяг - все робиться за допомогою лазерного різання і гравіювання лазерная резка в киеве.

Для дизайнерів і виробників рекламних конструкцій поява технологій лазерного різання було схоже винаходу колеса. Все те, що раніше доводилося робити ручною працею і розрахунками тепер за вас зробить комп'ютер і лазерний верстат. Досить просто правильно сформулювати, що ви хочете отримати в кінцевому підсумку.

І якщо ви все ще думаєте, що лазерна різка - це не для вашого бізнесу, то давайте спробуємо коротко розібратися в областях застосування цього напрямку.

Вивіски:

Майже всі вивіски, які є чимось більшим, ніж наклейка з печаткою, виконані за допомогою технології лазерного різання і подальшої обробки (шліфування, фарбування і т.д.). Об'ємні букви можуть коштувати не так дорого, але візуально сильно додають плюсів статусу вашої компанії або закладу.

Весільний декор:

Ось тут є де розгулятися! Мимовільний каламбур вийшов, весілля ж. Для урочистих заходів лазерна різка хіба що тамаду виготовити не допоможе (Тільки якщо картонного, як багато хто з цієї професії)

- Весільні ширми

- Об'ємні букви для фото

- Топпери

- Настінні декоративні прикраси

- Узорні запрошення (навіть з дерева)

- Коробки для вина і шампанського

Масштаб, я думаю, зрозумілий.

Рекламні стійки:

Красиві стійки з дерева і акрилу для товару і рекламних буклетів можуть бути виготовлені, грунтуючись повністю на

ваші смаки, завдяки лазерного різання. Коли я заходжу в заклад і бачу, що навіть на рекламних підставках вигравіруваний логотип компанії, я довіряю місця хоча б завдяки увазі до деталей.

Корпус для зарядного пристрою:

А також для 3D-принтерів, портативних комп'ютерів і багато чого іншого. Більшість корпусів набагато

зручніше робити за допомогою лазера через гарантовано точних розмірів кожної кінцевої деталі.

Друк/штампи:

Зараз немає нічого простішого, ніж намалювати штамп на ваш запит, з логотипом компанії або організації і виготовити його за допомогою лазерного різання гравірування.

Терки для п'ят:

Очі вас не підводять, тут дійсно так написано. Акрил з приклеєною шорсткою поверхнею ріжеться по заданому контуру і вийдуть щось на зразок сучасної пемзи.

Висікання паперу і картону:

Запит, який віддають на лазерну різку все частіше.

Після друку на шкірі, папері або картоні завжди існувала складність з подальшим вирізанням. Просто папір можна порізати плоттером, але з картоном і більш щільними поверхнями без лазера не обійтися.

Оформлення торгових залів:

Бачили в вітринах магазинів силуети з картону, пінопласту або фанери? А цілі Різдвяні вертепи? Так ось, все це результат вгадайте чого ... (барабанний дріб) Бінго! Так-так, все це лазерна різка, а не копітка робота ручною пилкою охоронця за півставки.

Гравірування обойм:

Точніше, ніж лазером, навряд чи вийде це зробити. А для військових точність є головним критерієм в будь-якому продукті.

Вирізання "вікна" в обоймі і гравірування потрібні для того, щоб власник зброї моментально міг визначити кількість патронів в магазині.

Шкіргалантерея:

У бій вступають наші улюблені дизайнери одягу, взагалі практично вся шкірна продукція і перфорація тканини.

Я навіть думати не хочу про те, скільки мороки було з виробництвом шкіряних сумок, гаманців, дизайнерського одягу та іншого до появи лазерного різання! Добре, що зараз це в минулому і готовий продукт обмежений лише фантазією замовника.

Сувенірна продукція:

Ну тут вже зовсім очевидно. Якщо виріб фігурне і складається з плоских, склеєних між собою деталей з дерева, оргскла або будь-якого іншого неметалла - вірний знак, це лазерна різка + найчастіше гравірування.

Цікава сувенірка, до речі, відноситься до типу промо подарунків, які дуже добре розкажуть про ваш бренд.

Про важливість якісних промо подарунків ми розповідали в минулому листі.

Це лише вершина айсберга, список і приклади можливостей лазерного різання ви можете подивитися на нашому сайті. І там же зробити замовлення або відправити інформацію на прорахунок, якщо ви давно виношуєте ідею, але не знаєте як правильно підійти до її реалізації

06.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2019p. 
На головну сторінку