Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 09.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#діамантове кільце

Вишукано, але не класично: сучасні золоті кільця з діамантами

Ювелірна обручка з діамантом є класичною прикрасою, яка, як правило, малюється фантазією як заручна, тобто та, з якою робиться пропозицію руки й серця. Таке кільце досить тоненьке та має один прозорий камінчик.

Сучасні асортименти магазинів пропонують діамантове кільце не лише у класичному вигляді. Експерти ювелірного інтернет-магазина Злато люблять йти проти класики та розвіювати стереотипні уявлення щодо ювелірних прикрас. Сьогодні кільце з діамантом може виглядати настільки неочікуваним й стильним, що буде шоком навіть для справжніх ювелірних фанатів.

Тренди ювелірної моди

Наразі модними є досить незвичайні прикраси, які поєднують у собі звичайну ідею, елегантність та який-небудь посил, що втілені через креатив та неординарність. Так, наприклад, місце класичного прозорого камінчика тепер займають різнокольорові діаманти та інші самоцвіти, що оточують його по всій композиції. Від такого рішення, золоте діамантове кільце стає більш дорогоцінним, вишуканим та розкішним.

обручка з діамантами

Незвичайні обручки з дорогоцінним камінчиком

Навіть класичні моделі, які мають гладку поверхню, можуть виглядати особливо. Наприклад, якщо їх поверхня покрита емаллю. Завдяки такій технології, аксесуари у декілька разів оригінальніші, а їх настрій залежить від кольору самої емалі. Так, наприклад, бежеві, білі та інші світлі кольори надають обручці ніжності та ноток легкості. Чорна емаль, яка поєднується з прозорими каменями, навпаки, виглядає благородно й розкішно. А ось яскраві візерунки з блакитного, червоного або оранжевого відтінку, які передаються квітковими принтами, роблять обручку яскравим акцентом цілого образу.

Класичні золоті обручки з дорогоцінними каменями одразу становляться більш екзотичний, якщо діаманти в них не прозорі, а чорні. Для тих, хто віддає перевагу драматичним поєднанням, колечко може мати різкий контраст із чорного діаманта та білого золота. Якщо ж обрати червоний метал, то виріб стане більш пристрасним й теплим.

діаманти

Оригінально та незвичайно виглядають кільця із золота з діамантами, які додатково покриті чорним родієм. Така технологія дозволила ювелірам по справжньому по-експериментувати із різноманітними комбінаціями кольорів та здивувати навіть тих, хто розуміється на вишуканих ювелірних прикрасах.

Для всіх тих, хто не готовий до настільки сміливих змін, в каталогах магазинів завжди є більш класичні вироби. Але, задля експерименту, можна обрати щось середнє. Наприклад, звичайну прикрасу зі прозорим каменем, виконану у золоті білого кольору, але із цікавим закріпленням камінця: переплетінням золота, розсипом різнокольорових камінців і так далі.

Експерти ювелірного інтернет-магазина Zlato.UA наголошують на тому, що зовсім немає необхідності обирати лише некласичну прикрасу. Адже дорогоцінний аксесуар — це виріб для тих, хто знає, що ціна прикраси полягає не лише у грамах золота та кількості карат. Хоча, у сучасних магазинах досить часто бувають розпродажі, де можна вигідно придбати сережки, каблучки і так далі.

09.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 09.10.2019p. 
На головну сторінку