Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №934 від 10.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Ольга Сумська розповіла, хто її врятував після складних пологів

Ольга Сумська розповіла, хто її врятував після складних пологів

Актриса Ольга Сумська - щаслива мати двох дочок, які пішли по її стопах, вирішивши стати актрисами. У рубриці «Кава з перцем» на каналі «Україна» вона відверто розповіла про непросту другу вагітність.

Перша вагітність пройшла без ускладнень для Ольги Сумської, і вже скоро Оля увійшла в репетиційний процес, але під час других пологів актриса ледь не загинула.

«Була така легка вагітність і такі важкі пологи. Я повинна була десь місяць носити, і раптом у мене тиск двісті двадцять на сто двадцять, відчуваю, що у мене дуже стукає серце»,- розповіла актриса.

Тоді Сумській поставили рідкісний діагноз, який трапляється раз у кілька тисяч вагітних, - гестоз. Сумська зараз говорить - від гестозу могла навіть померти. А тому, щоб уникнути летального результату, жінку госпіталізували і терміново викликали передчасні пологи за допомогою кесаревого розтину. Тому, молодша дочка Сумської з’явилася на світ недоношеною.

«Я її трошки не доносила, все було як в тумані. Я навіть не пам’ятаю, як я її взяла на руки, я себе дуже погано почувала»,- згадує актриса. Тоді в себе дочку привів рідний батько - народний артист України В’ячеслав Гнатович Сумський.

«У тата руки опухли, він просто без рукавичок, мій рідненький, рвав кропиву, і зробив ванну кропиви. Він її перемолов, і з медом один до одного змішав і по ложці столовій в день, її треба було зберігати в холодильнику, і так я дуже добре підняла гемоглобін»,- сказала Сумська.

10.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2019p. 
На головну сторінку