Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №935 від 17.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

На Рівненщині базуватиметься дорожній мобільний загін

На Рівненщині базуватиметься дорожній мобільний загін

У Рівному розташовуватиметься один з 4-х центрів дислокації спеціальних дорожніх мобільних загонів в Україні.

Для підсилення технічного парку облавтодору Рівненщина отримає 10 нових машин від ДАК «Автомобільні дороги України». Це спеціальна снігоочисна техніка. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, оглядаючи перші шість КрАЗів, що прибули до Рівного.

«Завдання цього загону - оперативно ліквідовувати наслідки хуртовин, потужних снігопадів, ожеледиці на дорогах державного значення у Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Тернопільській областях і частині Житомирщини», - розповів очільник області.

Також до складу мобільного загону спеціального призначення ДП «Рівненський облавтодор» з власних ресурсів залучатиме наявну важку спецтехніку, а саме: три роторні снігоочисники, а також важкий бульдозер МОАЗ та важкий автогрейдер.

За словами керівника «Рівненського облавтодору» Володимира Квачука, центром дислокації одного з спеціальних дорожніх загонів обрано саме Рівне не даремно.

«Працівники рівненського облавтодору не раз приходили на допомогу в складних погодних ситуаціях іншим регіонам: Житомирщині, Черкащині, Миколаївщині, Тернопільщині, Львівщині та в Одеській області. Створення в нашій області потужної матеріально-технічної бази для зимового утримання доріг – це ще один крок до досягнення стратегічної мети поставленої керівництвом області: перетворення Рівненщини на центр північно-західного регіону», - підкреслив Володимир Квачук.

Довідка: Отримані автомобілі КрАЗ 65055-05 обладнані поворотними відвалами та солерозкидальним обладнанням точного дозування виробництва AEBI SCHMIDT.

17.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2019p. 
На головну сторінку