Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №935 від 24.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Навіщо наймати дизайнера інтер

Навіщо наймати дизайнера інтер'єру?

На перший погляд, наймання професійного дизайнера інтер'єру може здатися певним «необов'язковим» починанням - приємним, але не необхідним. Зрештою, що таке велика таємниця в покупці нових штор і підвісці люстри?

Але, як і сантехніка або авторемонт, дизайн інтер'єру - одна з тих професій, де ви не дуже цінуєте цінність професіонала, поки ваш щасливий маленький самостійний проект не перетвориться в дику дорогу комедію помилок, яка ви в швах (інакше ви будете плакати). Він по-різному вражає кожного декоратора.

Можливо, ваше усвідомлення прийде, коли ви опинитеся в ліктьовому суглобі в штучної обробці більше кольору «дитячого корму», ніж «осіння гірчиця».

В той момент, коли ваш ентузіаст-виконавець «з книжок» з ентузіазмом розколює ваше дахове лиття і залишає у вашій стіні гігантський кратер.

Або в залежності від вашого великого прозріння прибудуть зі звичайними оббивками, оскільки вони доставляють 5 футів кушетку для вашого 4-футового простору (без повернення, звичайно).

Коли він вдарить тебе, ти виявиш, що дивишся на барель усвідомлення, що ти б заощадив стільки часу, грошей і роздратування, якби просто пішов з професіоналом.

Ось ще кілька вагомих причин запросити дизайнера інтер'єру https://polyakova.biz/ua/ для вирішення вашого наступного проекту:

o Вони пропонують подвійну перевагу проектної далекоглядності і 20/20 заднім числом. Дизайнери проектують для життя, тому у них є хороший «ділянку землі». Вони зберігають бачення вашої скоро майбутньої казкової кімнати в їх перехресті, використовуючи при цьому вигоду від свого досвіду, щоб позбавити вас від помилок «новачків».

o Вони мають доступ до ресурсів, яких у вас немає. Дизайнери підключені. Вони приносять довгий список ресурсів і контактів зі столом, рятуючи вас від головного болю пошуку хороших підрядників, меблів і професій.

o Вони передають Ваш проект на наступний рівень. Дизайнери - візуальні люди. Ця здатність фотографувати готове приміщення до того, як проект навіть почався, є для вас величезним надбанням. У той час як do-it-yourselfer може прикрасити кімнату, щоб виглядати «тосканским натхненням» - хороший дизайнер створить досвід, завдяки чому ви відчуєте себе так само, як і в самій Тоскані.

o Вони можуть допомогти розтягнути ваш бюджет. Дизайнери знають, що варто, і як отримати їх за справедливу ціну. Крім того, вони можуть переглянути ваш бюджет заздалегідь, порадьте вам по районам кімнати, де важливо зробити великі інвестиції, і визначити, як ви можете піти з чимось менш дорогим.

o Вони передові. Дизайнери залишаються в курсі всіх останніх стилів і тенденцій і можуть порадити вам цілий ряд нових продуктів і послуг, про які ви ніколи не знали.

Так що йди туди і знайди свого дизайнера інтер'єру! Один з досвідом, здатністю і зв'язками, щоб зробити проектування вашого простору забавним нагороджуються проектом, яким він повинен був стати, і залишити себе наодинці з такими, як Марта Стюарт.

24.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2019p. 
На головну сторінку