Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №937 від 31.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Леся Нікітюк припиняє спілкування з Педаном через жорстокий жарт

Леся Нікітюк припиняє спілкування з Педаном через жорстокий жарт

Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк стала жертвою невдалого і жорстокого розіграшу свого колеги Олександра Педана.

Про це ведуча розповіла шанувальникам у Instastories. Спочатку Леся Нікітюк опублікувала кілька відео, знятих під її будинком. Коли ведуча виходила з дому, щоб поїхати на зйомки, вона виявила під своїм автомобілем двох чоловіків, які їли і пили. Коли обурена Леся попросила невідомих піти, вони сказали, що просто святкують день народження.

Через годину ведуча опублікувала кілька відеороликів, знятих у медпункті, в яких розповіла, що стала жертвою жорстокого розіграшу Педана.

«Сьогодні о 9 ранку мене дуже хріново розіграли. Була стрілянина, була поліція, я дуже сильно перелякалася. Зараз мені капають корвалол. Я хочу офіційно заявити, що припиняю будь-які стосунки, дружбу з Сашею Педаном, тому що це не смішно», – сказала Леся Нікітюк.

Олександр Педан вибачився перед Лесею Нікітюк в Instastories і визнав, що перегнув палицю:

«Я розумію, що ми реально перегнули. По-перше, я намагався додзвонитися до Лесі особисто, щоб вибачитися, але Леся збиває. Тому будемо спілкуватися через stories. Лесю, ми з командою розуміємо, що це було занадто, але ми думали, що ти нас розкусиш, одразу зрозумієш, що це розіграш, і не думали, що налякаємо тебе. Вибач, ми не хотіли цього робити».

31.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 31.10.2019p. 
На головну сторінку