Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №939 від 14.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Вараші стартував 10 сезон «Сімейних перегонів»

У Вараші стартував 10 сезон «Сімейних перегонів»

На Рівненщині стартував ювілейний сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здоровий спосіб життя». Цими вихідними змагання між спортивними сім’ями відбувалися на базі Вараської ЗОШ № 1. За перемогу тут боролися одразу 7 команд. Частина колективів вже не перший рік успішно виступає на таких змаганнях, тому конкуренція була досить високою.

Програма цьогорічних «Сімейних перегонів» значно змінилася у порівнянні з минулими роками. Одразу шість нових командних конкурсів очікували на кожен колектив. Змагання були розділені на спортивні естафети та інтелектуальне завдання. В останньому кожна сім’я протягом 5 хвилин повинна була скласти якомога більше пазлів – піктограм видів спорту. А решта завдань все ж вимагали хорошої фізичної підготовки та злагодженої командної роботи.

Підсумком змагань стала перемога сім’ї Ярут з Володимирецького району, яка здобула золоті нагороди і пряму путівку в суперфінал сезону, котрий відбудеться в 2020 році. З відривом у два бали друге місце і срібні нагороди виборола сім’я Шерстюк з Сарненського району. А бронза разом з сім’єю Соловей відправилася у Володимирецький район. Всі вони отримали кубки, медалі і дипломи від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради» та сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області. Окрім того, всі учасники «Сімейних перегонів» мали змогу поласувати смачними призами від традиційного партнера заходу – ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод» (ТМ «Скиба»). Справжню атмосферу свята створили яскравими художніми номерами учасники театр-студії танцю «Грааль» ( керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

Користуючись нагодою організатори вручили громаді м.Вараш нагороди за третє місце у Всеукраїнському спортивному святі серед дошкільнят «Веселі старти», друге місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання» та перемогу в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України в Рівненській області.

14.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.11.2019p. 
На головну сторінку