Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №939 від 14.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Станіслав Гончаренко: “Сьогодні ми були дуже організованими”

Станіслав Гончаренко: “Сьогодні ми були дуже організованими”

Головний тренер “Кардинала-Рівне” Станіслав Гончаренко прокоментував гру своїх підопічних у переможному матчі проти одеського “Епіцентра”:

— Дуже важлива перемога, зважаючи на непростий період і непросту обстановку. Ми працюємо, не покладаючи руки. Увесь наш колектив. Вади, які зненацька нас наздоганяють – вони накрити нас не можуть, але залишають болючі сліди. Але це і є процес життя команди. Здавалось би. П’ять днів тому ми бачили зовсім іншу команду. А сьогодні ми були дуже організованими.

Ми весь тиждень серйозно працювали. Аварія сталася у матчі з “ХІТом”. Я повернуся до тієї гри… Якщо порівняти її з цією – у нас не було ігрової практики. Ми 5-го жовтня грали проти “Food Centre-СумДУ” і потім 2-го листопада. Цілий місяць не мали офіційних матчів. Відсутність цих деталей, деталей ігрового тонусу – нам не вистачило. Цей тиждень ми багато грали на тренуваннях. Щоб цей ігровий тонус підняти. Рухи, відчуття, переведення м’яча, обслуговування, забігання, вбігання. Додали мотиваційних характеристик. Характеру, волі і ставлення до гри.

Рахунок – 2:0 – це не багато, але дуже правильно і дуже точно. Сьогодні доволі зібрано відіграла вся команда. Від воротаря – до наймолодшого – Владислава Корнєва, який в двох змінах відіграв. Всі були налаштовані і саме тому нам пощастило і наша робота принесла такі позитивні плоди.

Я б не сказав, що у суперника сьогодні не було можливостей. Але в ключових моментах надійно зіграв наш воротар. Сіріцький за п’ять днів змінився і фундаментально відстояв. Тому одесити мали шанси забити. Але наше ставлення до гри і відповідальність не дозволили їм “розпечатати” наші ворота.

— Що можете сказати про перебіг поточного чемпіонату?

— Лідери сезону, як і у минулому чемпіонаті, набирають свої очки. Дехто навіть покращив свої показники. Був один із ключових матчів у першому турі, коли “Продексім” переміг у Києві – 4:2. Не тому, що це випадковий якийсь результат, а тому, що два тузи зустрілися і один іншого перебив. З цього й почалася вся послідовність матчів. Із варіаціями: виїзд, вдома, хороший, складний суперник. “ХІТ” нас поважав. Їхав до Рівного мобілізованим і навіть обрав таку гру, до якої наші гравці виявилися не зовсім готовими. Кожен – шукає, готується. Всі троє, хто нагорі – вони залишаються у своєму статусі. Ті, хто далі: хтось трохи гірший, хтось – трохи кращий. Я б не сказав, що за всіма показниками хтось дуже слабкий. “Епіцентр К Авангард” програв “Продексіму” – 2:11, а я б не сказав, що аж така різниця є. Очевидно, десь у психології і вольових характеристиках одеська команда поступається. Я вивчав гру попереднього туру у Житомирі. Там “Епіцентр К Авангард” не заслуговував на результат – 1:6. Це очевидно. Але це як в тенісі: явна і занадто явна перевага. Такі моменти рушать статусність, рушать рівність серед всіх команд з четвертої по дев’яту позицію.

http://cardinal-rivne.com/2019/11/09/main-news/stanislav-honcharenko-s-ohodni-my-buly-duzhe-orhanizovanymy/

14.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.11.2019p. 
На головну сторінку