Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №941 від 01.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Вілли Східниці - відпочиваємо із задоволенням

Східниця - переваги відпочинку. Вілли Східниці - характеристика, особливості відпочинку. Вілла Ігнатьєва - обираємо, де зупинитися. «Карпати Круїз» - забронювати номер в віллі Східниці, консультація, актуальна інформація, ціни

Східниця - маленьке селище міського типу, де проживає близько 2,5 тисяч жителів, проте сьогодні віно є одним з найбільш популярних бальнеологічних курортів України. Відпустка у Східниці - унікальне поєднання гарного відпочинку та оздоровлення організму. Курорт відмінно підійде тим, хто втомився від шуму і метушні, хоче усамітнитися від світу і насолодитися природою. Однак і сімейна поїздка з дітьми або дружньою компанією не змусить Вас нудьгувати, тим більше, що ціни порадують будь-якого туриста.

Вибираючи, де зупинитися, варто розглянути вілли Східниці. Це старовинні або нові комплекси, адаптовані під приватний будинок. Нечисленні номера їх обладнані всім необхідним для комфортного проживання, а послуги продумані, щоб гості не нудьгували. Однак це відмінний варіант для тих, хто хоче відпочити в практично домашній обстановці, віддалено попрацювати або поповнити запаси красивих фото. Забронювати номер в найкращій для вас віллі Східниці рекомендується на сайті компанії «Карпати Круїз».

Особливості відпочинку в Східниці

Курорт Східниця має прекрасні кліматичними умовами завдяки зручному розташуванню в долині. М'яка зима і прохолодне літо приваблюють тисячі туристів. Спеціалізація курорту - бальнеологічне оздоровлення, спрямоване на захворювання органів шлунково-кишкового тракту, нирок, сечостатевої системи, органів дихання. Місто володіє близько 30 джерелами цілющої мінеральної води, найбільш популярна з яких - «Нафтуся».

Нудьгувати гостям не прийдеться - тут активно працює гірськолижний спорт, можна сходити на прогулянку в гори, відвідати пам'ятку міста - вітрову електростанцію, з'їздити на екскурсію в сусідні міста, до водоспаду Шипіт або фортеці Тустань та інше. Якщо віддаєте перевагу тихому відпочиноку, можна вибрати віллу Східниці з басейном або будь-якими іншими бажаними послугами. Посидіти біля каміна в холі закладу з чашкою гарячого чаю також буде відмінним варіантом.

Східниця - вілла Ігнатьєва

Один з популярних варіантів, де можна зупинитися в затишній домашній обстановці - вілла Ігнатьєва. Це комфортабельний сучасний особняк з красивою доглянутою територією, на якій розташовані зони відпочинку. Номери представлені в категоріях «стандарт», два види «люкс», «апартаменти», і обладнані всім необхідним - телевізором, холодильником, чайником, телефоном, душовою зоною і тд. Харчування представлено стравами української та європейської кухні 3 рази на день. Дана вілла Східниці пропонує ряд оздоровчих послуг - масаж, озокеритотерапію, процедуру в соляній кімнаті, підводний душ-масаж. До послуг гостей - бібліотека, сауна і басейн, караоке-зал, теніс, більярд і шахи, організація екскурсій.

Нехай Ваш відпочинок на віллах Східниці пройде незабутньо.

01.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2019p. 
На головну сторінку