Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №941 від 02.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Здорове харчування. Щаслива собака.

Ви коли-небудь шукали кращий корм для цуценя? Нелегко вибрати потрібний корм, коли існують тисячі брендів кормів для собак і полки забиті спеціальними кормами. Але не турбуйтеся. Ваше занепокоєння означає лише те, що ви хороший власник для вихованця. Чому? Тому, що годування вашого вихованця високоякісним, збалансованим кормом - одна з кращих речей, які ви можете зробити для вашого цуценя. Прочитайте і дізнайтеся, як правильно вибрати корм, найбільш підходящий для його благополуччя.

КРАЩЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СОБАК.

Одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для вашої собаки це забезпечити їй відповідне збалансування харчування - optimeal корм для собак. Воно повинно містити збалансовану кількість тваринного білка, якісних жирів і мікроелементів, таких як Омега-3 жирні кислоти. Їй також необхідно більше 50 ключових поживних речовин, наприклад, вітамін С, кальцій і фосфор. Пам'ятайте, що якщо корм вашої собаки не містить необхідних поживних речовин. у неї можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Зміна Корми в Відповідно до Етапом Життя

Не існує корми, придатного для всіх собак так як кожен з пухнастих друзів потребує власного варіанті харчування в залежності від етапу життя. Є корми для активних собак, корми для собак великих порід, і спеціальні корми, розроблені для вирішення таких питань зі здоров'ям, як артрити, алергія на шкірі, догляд за зубами і здоров'я суглобів. А якщо у вас є собака у віці старше 7 років, існують корми для літніх собак, зазвичай містять менше мінералів, що сприяє кращому стану нирок.

ЇЖА, ЯКУ СЛІД УНИКАТИ

У собак потреби в харчуванні відрізняються від потреб людини, і тому немає нічого хорошого в тому, щоб давати вашої собаці людську їжу. Часто вона містить занадто багато калорій і незбалансована, не містить всіх потрібних собакам речовин. Деякі продукти можуть викликати у них захворювання і порушення травлення. Важливо знати, які продукти можуть бути для них токсичні. Існує безліч інших отруйних продуктів і предметів побуту, яких слід остерігатися. Крім того, потрібно знати і про проблеми, які можуть виникнути з їжею: наприклад, якщо ваша собака знайшла тільки що спечений вами шоколадний торт, слід зателефонувати ветеринарного лікаря, так як шоколад для собак отруйний. Те ж саме стосується випадків поїдання собакою винограду, цибулі та часнику.

02.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2019p. 
На головну сторінку