Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №941 від 02.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Які теплі колготки вибрати на зиму?

Питання про те, як купити теплі колготки пристойної якості хвилює багатьох жінок, адже в холодну пору року акцент ставиться більшою мірою на комфорті і теплі, ніж на красі. Але, тим не менше, сьогодні ринок пропонує великий асортимент зимових колготок, які й комфортні, й теплі, й красиві.

Як вибрати колготки https://duna.ua/ru/kolgoty/, які відповідають всім цим вимогам? Є кілька правил, якими варто керуватися при виборі зимових колготок.

1. Склад теплих колготок.

Ну, по-перше, почнемо з того, що до складу теплих зимових колготок має входити, як мінімум, 40% натуральної нитки. Це може бути бавовняна або вовняна нитка. Бавовна, що входить до складу колготок дуже добре зберігає тепло ваших ніжок і збільшення темпу обміну. В колготках з бавовни вам буде тепло і комфортно і, до того ж, вони дуже міцні. Якісні колготки з бавовни можуть прослужити вам як мінімум один сезон, а то і довше, не втрачаючи при цьому свого первісного вигляду. Вовняні колготки не менш популярні серед жінок. Вони здатні зберігати максимум тепла, крім того при зіткненні з тілом вони покращують кровообіг, що не дає замерзнути вашим ніжкам. І, звичайно, колготки з вовняною ниткою відрізняються високою міцністю. Сучасні технології дозволяють виробляти колготки, до складу яких може входити бавовна + вовна.

Це будуть неймовірно теплі і комфортні колготки.

2. Міцність і акуратний вигляд.

Для того щоб колготки з натуральної нитки добре зберігали форму при носінні і не з'їжджали вниз, не кривилися до складу має входити еластан. Склад натуральної нитки в теплих колготках коливається від 40 до 100%. Але 100% натуральні колготки швидше протираються на стопах і не ідеально повторюють вашу фігуру. Тому виробник додає еластанових і полиамидную нитку. Еластанових нитка збільшує еластичність колготок, а поліамід продовжує термін використання колготок.

3. Які колготки найтепліші.

Процентний вміст синтетичних ниток, що входять до складу колготок, може бути від 60 до 15%.

Чим більше в колготках синтетичних ниток, тим відповідно менше натуральних. Такі колготки відрізняються високою міцністю, але для холодної зими вони не підійдуть. Найтепліше будуть ті колготки, де вміст натуральної нитки 60 - 85%.

4. Модні зимові колготки.

Сьогодні, щоб відповідати моді і стилю, виробники випускають теплі, натуральні, жіночі колготки. Різних забарвлень, різних моделей, ажурні і з яскравим принтом, які здатні підкреслити ваш неповторний стиль і доповнити образ.

02.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2019p. 
На головну сторінку