Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №942 від 09.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Мототрактор КрАСЗ Т160

Мототрактор КрАСЗ Т160

Група компаній «АІС» оголосила про початок продажів мототракторов КрАСЗ Т160. Придбати новинку можна за 54 тис. грн. У базову комплектацію обладнання вже входить грунтообробна фреза.

Це агротехніка класу мототрактор форте.

Мототрактор КрАСЗ Т160 призначений для використання невеликими сільськими та фермерськими господарствами (з територією в 1 га), а також комунальними підприємствами. Може використовуватися для обробки полів і невеликих насаджень, оранки грунту, збирання врожаю, вивезення сміття і транспортування вантажів.

Згідно з повідомленням, КрАСЗ Т160 оснащений дизельним двигуном з водяним охолодженням ZS1100NDL, який розвиває максимальну потужність до 18 к.с. Висока прохідність трактора забезпечується за рахунок блокування заднього диференціала і широкої гуми. КрАСЗ Т160 має гідравліку з плаваючим режимом, акумулятор великої ємності 80 Ah, що працює з додатково встановленими генератором. КрАСЗ Т160 оснащений прямим приводом, який з'єднує мотор з коробкою передач і власним генератором.

Мототрактор має 12-дюймові передні колеса і 16-дюймові задні. Передню і задню колію можна регулювати в широкому діапазоні, що дозволяє проводити досить великий перелік робіт по висадці, догляду та обробці різних рослин. Невеликі габарити дозволяють працювати в теплицях.

«Ця модель може агрегатуватися з таким обладнанням, як плуг, фреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізи, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, прямосполучній насос, фронтальний навантажувач, снегоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна та іншим обладнанням », - вказується в повідомленні.

У комплектацію КрАСЗ Т160 входять сидіння підвищеної комфортності, передня світлооптика збільшеної потужності і фари покажчиків поворотів, подвійна педаль гальма і гальма стоянки, додатковий генератор підвищеної потужності, ручний газ, задня гідравлічна система з циліндром, вал відбору потужності, електростартер, передні крила, дзеркала заднього виду, датчик тиску масла, датчик температури, амперметр, замок запалювання, перемикач фар і поворотів на рульовій колонці, ящик для інструментів і ЗІП.

Нагадаємо, що група компаній «АІС» візьме участь в VII міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2019, на якій вперше для широкого загалу представить цілий ряд нових моделей сільгосптехніки.

09.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2019p. 
На головну сторінку