Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №944 від 19.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” та “Енергія” зіграли внічию

“Кардинал-Рівне” та “Енергія” зіграли внічию

“Кардинал-Рівне” зумів здобути вольову нічию у матчі проти львівської “Енергії”, зберігши триочкову перевагу над суперником у турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги.

“Кардинал-Рівне” – “Енергія” – 2:2 (1:2)

Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 11 тур

14 грудня 2019 року, Рівне, ДЮСШ №4

“Кардинал-Рівне”: Сіріцький – Мілінький, Салтанов, Поночовний, Ардашніков – Кручок, Концеба, Горпинич, Кравчук – Лисенко. Запасні: Масалов, Корнєв, Конько, Басич.

в.о. головного тренера: Олександр Басич.

“Енергія”: Пітуля – Струк, Легендзевич, Танський, Пелех – Буньо, Гасюк, Ременець, Марциняк – Мельник, Квасній. Запасний: Войтович.

Головний тренер: Валерій Легчанов.

Голи: Ардашніков (19), Мілінький (27) – Легендзевич (13), Пелех (13)

Попередження: Сіріцький (32) – Легендзевич (10), Ременець (20), Мельник (28).

Вилучення: Ременець (39, друге попередження).

До принципового поєдинку проти львівської “Енергії” рівняни підійшли у непростому турнірному становищі. Три поспіль поразки у чемпіонаті призвели до того, що хмельницький “Сокіл” і та ж “Енергія” наблизилися до “Кардинала-Рівне” на відстань однієї перемоги. Тому у звітному матчі “зелено-жовтим” було нікуди відступати. І це було добре видно по самовіддачі гравців на майданчику.

“Кардинал-Рівне” дуже швидко увійшов у ритм гри і загалом грав першим номером, атакуючи і створюючи моменти. До перерви можна згадати удар Салтанова після класного розіграшу “стандарту”, який потягнув Пітуля. І шанс Горпинича, який відгукнувся на простріл партнера, але не дістав до м’яча.

Втім, у середині тайму, господарі самі створили собі проблеми. Володимир Кручок на власній половині майданчика зіграв необачно і віддав передачу в ноги Олегу Легендзевичу. Той не став вигадувати велосипед і пробив метрів з десяти точно у кут – 0:1. А ще за півхвилини Олександр Сіріцький і Анатолій Мілінький не порозумілися перед власними воротами, дозволивши забити Мар’яну Пелеху. Це – 0:2. Потому “Енергія” могла забивати ще. Але Мар’ян Пелех та Віталій Танський були неточними, перевіривши на міцність каркас воріт господарів.

На щастя, катастрофи у цій грі “Кардиналу-Рівне” вдалося уникнути. Насамперед, завдяки старанням і самовіддачі.

За хвилину до перерви Андрій Ардашніков скоротив відставання у рахунку, підставивши ногу під передачу Мілінького. А вже в другому таймі Ардашніков віддав класну передачу на хід Анатолію Мілінькому і той переграв Пітулю – 2:2.

Зрівнявши рахунок, “зелено-жовті” знову відчули впевненість і упродовж усього часу другого тайму біля воріт Андрія Пітулі було гаряче. Втім, втілити ігрову перевагу у результативну рівняни не змогли. Навіть, граючи заключні півтори хвилини у чисельній меншості після вилучення Ременця. Тож, нічия – 2:2.

19.12.2019Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 19.12.2019p. 
На головну сторінку