Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №947 від 16.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ігор Москвичов:

Ігор Москвичов:

“Якби не вилучення – ми б перемогли”

Головний тренер “Кардинала-Рівне” Ігор Москвичов прокоментував гру своєї команди у поєдинку проти “ІнБева”:

— Гра була дуже цікавою. Швидкості були дуже високими. Не дарма ці команди претендують на потрапляння до топ-шістки. Можливо, якість гри десь не відповідала рівню лідерів чемпіонату, але команди чудово готові фізично, швидко рухалися і швидко приймали рішення. Вважаю, що якби не вилучення – ми б перемогли сьогодні. Весь другий тайм ми провели в атаках, але не могли забити.

Добре вписався в гру команди Микита Шпигар. Допоміг нам. Забив перший гол і доклав значних зусиль, аби команда забила другий гол. Вітаю його з дебютом. Також вітаю всю команду. Нічия – це теж позитивний результат. Наші суперники у боротьбі за місце в топ-шістці, “Сокіл” і “Енергія” – програли. Ми збільшили відрив від них і маємо вже певну фору.

Дуже допомогли нам вболівальники, які заводили команду. В Сумах заводити команду доводилося мені. Сьогодні дуже вдячний вболівальникам за підтримку.

— Як Вам гра Бакінського?

— Він добре вів гру, грав на підстраховці. Його вини у пропущених м’ячах нема. Впорався зі своєю задачею. Я радий, що він грає за нас. Але оскільки Олександр Сіріцький залишив команду – воротарська позиція в нас знову потребує посилення. Ми планували, що Бакінський складе конкуренцію Сіріцькому.

— Сьогодні не грав Олександр Басич. Причина – травма?

— Так. Він отримав ушкодження на розминці перед грою. Він капітан і лідер команди. Його нам сьогодні не вистачало. Як і Кручка. Він теж травмований. Скільки відновлюватимуться обоє – наразі сказати важко.

16.01.2020Прес-служба ФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 16.01.2020p. 
На головну сторінку