Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №950 від 06.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Віталій Коваль відвідав Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Рівненській області

Віталій Коваль відвідав Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Рівненській області

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль провів нараду з членами обласного Штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій щодо готовності до реагування на очікуване погіршення погодних умов. Також очільник області побував в оперативно-координаційному центрі, де рятувальники щодоби приймають понад 800 дзвінків від громадян стосовно різноманітних надзвичайних подій, які трапляються на Рівненщині.

«Попри те, що зараз +1 градус за Цельсієм і без опадів, надвечір очікується ускладнення погодних умов. Тож в режимі відеоселектору поспілкувалися з районними штабами «надзвичайників». Обговорили з членами Штабу усі потенційні загрози та виклики, які може принести негода. Реагуємо по ситуації», - зазначив Віталій Коваль.

Розташована в оперативно-координаційному центрі система моніторингу та аналізу оперативної обстановки в області дозволяє в режимі реального часу відображати великий обсяг інформації: з місць ліквідації надзвичайних подій, катастроф, стихійних лих; погодні умови на території області; онлайн відео з автомобільних доріг Рівненщини.

Нагадаємо, Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій знаходиться на базі Головного управління ДСНС у Рівненській області.

06.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2020p. 
На головну сторінку