Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №951 від 18.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Навіщо брати кредити і в яких випадках це можна робити

Навіщо брати кредити і в яких випадках це можна робити

Сучасний світ насичений різноманітністю товарів і послуг. Кожен день нам пропонують придбати новий смартфон, нову машину, холодильник, телевізор і ще тисячу найрізноманітніших товарів. Спокуси ростуть, а фінансів на придбання того чи іншого товару може і не бути. У таких випадках нам допомагають кредити. Це швидкий і зручний спосіб швидко отримати потрібну суму і задовольнити свої потреби і бажання, але слід пам'ятати про те, що кредити рано чи пізно потрібно віддавати і причому з відсотками.

Як не потрапити в боргову пастку і в яких випадках слід все ж брати кредити - читайте в нашій статті.

Отже, перше, на що слід звернути увагу - кредити на споживчі товари, як вибрати кращі умови читаймо на сервис сравнения кредитов. Зазвичай це ті речі, які роблять наше життя комфортним.

Тут потрібно звернути увагу на дві речі. Перше - чи дійсно вам потрібна та річ, яку ви хочете купити або це просто тимчасове бажання. Наприклад, холодильник - дійсно важлива річ, без якої буде важко обходитися і на його придбання можна взяти кредит. До речі, кредити готівкою харків можна взяти за посиланням. А ось новий айфон - це не та річ без якої ви не проживете, тому зайвий раз подумайте чи має сенс заради його придбання брати кредит. Друге - це суто раціональний підхід. Обов'язково зважте всі ризики. Прорахуйте економічно наскільки доцільний кредит, скільки грошей ви переплатите, чи вийде повернути кредит у встановлені терміни. Від чого вам доведеться відмовитися, щоб виплатити кредит своєчасно.

Якщо ви позитивно відповісте на ці питання - то можна з легкістю взяти кредит і придбати бажану річ.

Однак існують великі покупки, такі як автомобілі або нерухомість. Тут вже все трохи інакше. Так як суми кредитів великі - потрібно з ще більшою серйозністю поставитися до справи. Розрахуйте все до дрібниць і обов'язково врахуйте ризики втрати роботи або інших джерел доходу, адже в житті може трапитися всяке. Хоча це не привід відмовлятися від кредиту, просто потрібно все грамотно розрахувати.

Є ще кредити на бізнес. Це ще більш ризикована штука, проте, якщо у вас є розуміння, чіткий бізнес план і віра в успіх - то чому б не спробувати. Багато банків пропонують різні варіанти кредитування бізнесу і вам залишиться лише вибрати відповідні умови.

Ми сподіваємося, що ви зможете зважити всі за і проти і зі спокійним розрахунком брати кредити на необхідні вам товари і послуги і звичайно ж зможете без проблем з ними розраховуватися.

18.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 18.02.2020p. 
На головну сторінку