Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 20.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“ОДЕК” переміг у першому матчі 2020 року

“ОДЕК” переміг у першому матчі 2020 року

Розпочали з перемоги. Перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до весняно-літньої частини змагань Футбольний клуб “Одек” провів на полі зі штучним покриттям у Ковелі, проти місцевого “Ковель-Волинь”, який також грає у Чемпіонаті України серед аматорів.

Вже на сьомій хвилині Юрій Капустинський відкрив рахунок в матчі, але на початку другого тайму, Іван Данилюк зрівняв цифри на віртуальному табло. І все-таки, перемога залишилась за оржівцями, завдяки результативному удару Павла Таргонія. Перемога 2:1. Вітаємо команду.

Нагадаємо, у суботу 22 лютого, оржівці вирушать до Львова, де зіграють проти ФК “Миколаїв”, команди, яка є володарем Кубку Львівщини та срібним призером чемпіонату (поступившись в “Золотому матчі” ФК “Юність”).

В останній день лютого “ОДЕК” гостюватиме у Хмельницькому, де протистоятиме вже професійній команді, тамтешньому “Поділлю”, який виступає у Другій лізі ПФЛ України та знаходиться в середині турнірної таблиці.

Для “ОДЕКа” усі ці матчі відбудуться на полях команд-суперників, адже в нашій області до цього часу так і немає жодного поля зі штучним покриттям, де можна було б проводити подібні ігри. Оржівський клуб і надалі шукатиме спаринг-партнерів для проведення контрольних поєдинків на якісних полях зі штучним покриттям.

В останні роки “ОДЕК” змінив план підготовки до сезону в зимовий період. Команда вже не бере участі у турнірах на зразок “Меморіал Шморгуна”, а активні тренування поєднує зі спарингами в інших областях з сильними суперниками.

Цьогоріч “ОДЕК” зібрався в перших числах лютого. Проводить чотири тренування в тиждень, поєднуючи заняття на стадіоні “Водник”, а також на міні-майданчиках зі штучним покриттям. Наразі в команді готується 28 футболістів, серед них є і потенційні новачки, які перебувають на перегляді. Як розповів головний тренер Олег Шандрук, наразі гравці на тренуваннях працюють над базовою силою та аеробною роботою.

Як відомо, навесні “ОДЕК” продовжить виступи в Чемпіонаті України серед аматорів, де є абсолютним одноосібним лідером Групи 1, маючи 10 перемог та дві нічиї у 12 зіграних матчах. Крім того, на команду очікують відповідальні матчі Кубку України – це півфінальні ігри з “Олімпією” з Полтавської області. Також, після річної перерви “ОДЕК” повертається та поновить виступи у Чемпіонаті Рівненської області.

20.02.2020За повідомленням пресслужби



Рівне-Ракурс №10 від 20.02.2020p. 
На головну сторінку