Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 20.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Так званий розгляд проєкту Закону про ринок землі у ВерховнійРаді показав, що президент Зеленський за будь-яку ціну готовий розпродати українські землі. Аби вгодити зовнішнім управителям нашої країни, президент, спільно з фракцією «Слуги народу», вирішив порушити всі демократичні норми розгляду документу. Попри обіцянки провести Всеукраїнський референдум та поцікавитися в українського народу, чи підтримують вони продаж землі у запропонованому форматі, вимагав від монобільшості негайно ухвалити Закон.

І в той час, коли на Сході країни триває війна й гинуть наші земляки, боронячи українську землю, президент готовий все продати, бо так хочуть зовнішні інвестори, не бажаючи зрозуміти, що Україна зараз не готова до ринку землі ні в організаційному, ні у правовому, ні в економічному сенсі.

Десятки звернень від рад усіх рівнів з вимогою відкласти розгляд Закону про ринок землі та провести Всеукраїнський референдум були просто проігноровані. І якби не тисячі небайдужих українців, які прийшли під стіни Верховної Ради вимагати референдуму, Закон могли й ухвалити.

Але це тимчасова перемога. Головне завдання зараз - об’єднатися всім прогресивним патріотичним силам, щоб зберегти для наших нащадків головне наше багатство – землю. Наші діди-прадіди захищали й гинули на цій землі не для того, щоб потім її продали іноземним інвесторам.

Влада, для якої немає різниці якою мовою ми розмовляємо, по чиїй землі ми ходимо, є антиукраїнською. Як ми бачимо, вони готові розпродати Україну і з землею, і з людьми. Міністри, які «зеленого» розуміння не мають як керувати країною, закривають сільські школи, ФАПи, амбулаторії, масово скорочують вчителів-пенсіонерів, медиків, державних службовців. Молодь практично вся виїхала на заробітки за кордон.

Попри обіцянки знизити тарифи на комунальні послуги, позабирали в людей субсидії. Платіжки за газ і опалення у теплі місяці доводять людей до інфаркту. Безглузді заяви від «Слуг народу» щодо варіантів погашення боргів за комунальні послуги собаками чи власними органами змушує задуматися, а чи адекватні вони там?

Це справді українська влада?

Рівненська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» звертається до кожного небайдужого українця – ми повинні об’єднатися і змусити діючу владу працювати на благо українського народу.

Якщо нас не чують, нас зневажають, підемо знову до Верховної Ради й нагадаємо, що вони наші слуги, а не ми їх. І вони мають виконувати волю свого народу, а не зовнішніх управителів.

Ми маємо зберегти українську землю для українського народу!

Слава Україні!

Слава Героям України!

20.02.2020Микола Кучерук, голова фракції «Батьківщини» в Рівненській обласній раді



Рівне-Ракурс №10 від 20.02.2020p. 
На головну сторінку