Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 21.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Очищення — як найважливіший етап догляду за шкірою

Очищення — як найважливіший етап догляду за шкірою

Очищення – найважливіший етап у догляді за шкірою. Будь-які косметичні процедури здійснюються тільки після того, як з дерми були усунені залишки декоративної косметики, забруднень. І саме через неякісні процедури очищення може виникати безліч проблем і недоліків шкіри.

Фахівці компанії Vichy www.vichy.ua знають про те, що всі стреси і переживання, вплив навколишнього середовища моментально відображаються на шкірі. У зв'язку з цим була розроблена ціла лінійка засобів, які допомагають усунути всі забруднення, тонізувати і запобігти появі недоліків.

Purete Thermale – запорука краси і здоров'я дерми

Французький бренд Vichy відомий у всьому світі. Він здійснює розробку і виробництво косметичних засобів для догляду за шкірою, волоссям. Але на відміну від багатьох інших компаній, Vichy пропонує продукцію, яка бореться не тільки з локальними проблемами, а усуває причину їх виникнення.

Для того, щоб зробити процедури, необхідно ретельно очистити обличчя. І для цього в каталозі можна вибрати такі засоби:

До складу продукції входить велика кількість корисних компонентів. Наприклад, двухфазний засіб із захистом від випадання вій має унікальні компоненти, які піклуються не тільки про стан дерми, а й про вії. У ньому використані аргінін і таурин. Засіб забезпечує м'яке і дбайливе видалення макіяжу (навіть водостійкого).

Для тих, хто не любить використовувати кілька засобів, а вважає за краще один універсальний варіант, компанія Vichy пропонує Purete Thermale One Step Cleanser. Це засіб інтеграль-демакіяж 3в1 – універсальний варіант, який можна використовувати як лосьйон, молочко або засіб для зняття макіяжу з очей. В результаті Ви отримуєте чисту, тонізовану і м'яку дерму без додаткових засобів. А головною перевагою є те, що воно підходить як для обличчя, так і для самих чутливих ділянок навколо очей.

Залежно від потреб шкіри можна легко підібрати оптимальний засіб для зняття водостійкого макіяжу. До головних переваг очисної продукції від Vichy варто віднести:

21.02.2020www.vichy.ua



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2020p. 
На головну сторінку