Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 22.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Очищення обличчя: правила догляду та вибору косметики

Очищення обличчя не менш важлива процедура, ніж живлення та зволоження. Від нього залежить привабливість та краса епідермісу. Сьогодні для цього виробники пропонують безліч продуктів для вмивання: пінки, гідрофільні масла, гелі, молочко та інше. Щоб не нашкодити, важливо знайомитися зі складом косметики. Дотримуючись нескладних рекомендації, Ви зможете купити якісні продукти, виглядати молодо та привабливо.

Косметика La Roche-Posay https://www.laroche-posay.ua вважається однією з найкращих для догляду за обличчям.

Що повинні включати засоби для очищення обличчя

Будь-яка косметика вибирається відповідно до типу шкіри. Для тих, у кого шкіра жирна, продукти для очищення обличчя повинні містити:

Важливо щоб засоби мали себорегулюючу дію для звуження пор, запобігання появи чорних крапок. Цинк та саліцилова кислота добре впораються з цим завданням, а фруктові компоненти ніжно видаляють забруднення.

Для тих, у кого суха та чутлива шкіра в складі мають бути присутні:

Косметика для очищення нормальної шкіри має містити зволожуючі, живильні компоненти натурального походження. Саме такі продукти розробляє французька компанія La Roche-Posay. За рахунок натуральності та безпеки використання, косметика La Roche-Posay відома у всьому світі та користується хорошою популярністю, що підтверджується численними відгуками.

Ефективність французької косметики забезпечується не тільки за рахунок натуральності. В основі кожного засобу міститься термальна вода, лікувальні властивості якої доведені лабораторними дослідженнями. Висока концентрація селену та мікроелементів ефективно усуває причини та наслідки дерматологічних захворювань:

Завдяки цьому засоби для очищення обличчя є лікувальними, їх можна використовувати щодня в якості базового догляду два рази в день, вранці та ввечері.

Короткий огляд очищаючої косметики La Roche-Posay

Дерматологи компанії розробляють продукти для кожного етапу догляду та для кожного типу епідермісу. Основна увага при цьому приділяється косметиці для чутливої, проблемної, сухої, схильної до алергії шкіри.

Для заспокоєння поверхні та для кращої сприйнятливості косметичних засобів при наступних етапах догляду, необхідно використовувати тонік. Заспокійливий тонік La Roche-Posay заспокоює та пом'якшує поверхню, не містить парабени, барвники, ароматизатори, не вимагає змивання.

22.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2020p. 
На головну сторінку