Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №954 від 05.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ветерани-гирьовики змагалися у Рівному

Ветерани-гирьовики змагалися у Рівному

Змагання серед найсильніших ветеранів відбулися у місті Рівне в рамках відкритого чемпіонату Рівненської області з гирьового спорту.

Такий цікавий формат змагань реалізовують вже не перший раз управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, Рівненський обласний осередок Союзу гирьового спорту України та Асоціація ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

У спортивному залі Національного університету водного господарства та природокористування зібралися не лише учасники – представники різних територій нашої області, а й багато глядачів-вболівальників. Адже це – чудова та унікальна можливість подивитися на ветеранів, які здатні продемонструвати неабиякі вміння та молодь, яка може переконатись, що будь-який вік і спорт – це поняття досить сумісні.

Найкращі результати у своїх вікових групах показали:

Валерій Продун з Дубенського району, Володимир Пінчук з Сарненського району та Ігор Грицуняк з смт Рокитне. Вітаємо переможців!

05.03.2020Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»



Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. 
На головну сторінку