Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №954 від 05.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Неповнолітній викрав маршрутку

Парубка, який нещодавно викрав маршрутку та возив пасажирів, упізнав із засобів масової інформації 20-річний рівнянин. «Новий» водій автобуса 66-го маршруту саме заправляв транспортний засіб.

Попередньо відомо, що у вечірню пору доби першого березня, 16-річний житель села Малий Олексин Рівненського району зайшов на територію стоянки, що по вулиці Курчатова обласного центру. Натиснувши аварійне відкривання дверей, проник у маршрутку, де знайшов ключі під сонцезахисним козирком.

З невідомих причини близько 23 години «маршрутчик» приїхав на АЗС на вулиці Млинівській. Однак тут його помітив випадковий чоловік, який одразу повідомив до поліції.

На вулиці Князя Володимира викрадений автобус зупинили патрульні. Відповідно до освідування 16-річний підліток був тверезий та пояснив поліцейським, що захотів покататися.

За фактом незаконного заволодіння транспортного засобу, вчиненого повторно, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Крім того, слідчі клопотатимуть у суді про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. У рамках кримінального провадження також призначатиметься судово-психіатрична експертиза, оскільки підліток перебуває на обліку в лікаря.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 25 лютого 16-річний житель села Малий Олексин викрав зі стоянки маршрутку, всю ніч їздив нею селами у Рівненському районі, а потім і на рейс «вийшов».

05.03.2020Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. 
На головну сторінку