Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №954 від 05.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Влада «докерувалася», країну врятує лише швидка зміна курсу

Президент та його команда не впоралися з управлінням. За некомпетентність чинної влади країна вже платить величезними втратами бюджету, а керівництво держави похапцем шукає, на кого перекласти відповідальність за свій провал.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та груп у Верховній Раді.

«Підсумки виконання бюджету та його видатків за січень-лютий говорять про те, що за дев’ять місяців управління Володимира Зеленського, його уряду та більшості у Верховній Раді в країні наступив повний колапс. Зокрема, за два місяці бюджет не виконаний на 22,5%, недоотримано 27,5 мільярдів гривень, що зі свого боку означає недофінансування охорони здоров’я, освіти, соціальних виплат та пенсій», – обурилася лідер партії.

Критичні цифри держбюджету, наголосила Юлія Тимошенко, сигналізують про те, що чинна влада на чолі з президентом не можуть впоратися з управлінням країною.

«Фактично, бюджет у прискореному режимі летить у прірву, і це – результат повного хаосу і безладу в країні. Ще один-два місяці таких «виконань» бюджету і вважайте, що у нас економіки й бюджету не існує», – застерегла Голова «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, ситуація в економіці, зокрема на митниці, де зафіксовано 15,5 мільярдів гривень недоотриманих доходів – це наслідок неправильно обраного курсу країни та свідчення всеосяжної корупції. Саме тому, наголосила лідер «Батьківщини», необхідно якнайшвидше змінювати напрямок розвитку держави, аби уникнути непоправних наслідків.

«Курс країни потребує невідкладних змін. Якщо зараз почали говорити про зміну уряду, то чи є це зміною курсу, яким зараз ведуть країну? Ні! Тому що курс визначає президент України й він дає завдання уряду. Тому жодна перестановка прізвищ, стільців та столів у виконавчій службі нічому не допоможе, якщо президент залишить курс на продаж землі, стратегічної власності, на знищення вітчизняної науки та середнього класу. Тому невідкладно треба змінювати курс і рятувати майбутнє країни», – резюмувала Юлія Тимошенко.

05.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. 
На головну сторінку