Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №955 від 12.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Рівненський центр профтехосвіти ДСЗ оперативно доукомплектовує групу за професією «Верстатник деревообробних верстатів»

В Олександрійському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ здійснюється підготовка кваліфікованих верстатників із числа зареєстрованих безробітних (навчання безкоштовне – за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття), робітників за направленням роботодавців, за індивідуальною та груповою формами.

Особливістю навчання є те, що слухачі мають можливість ознайомитися з повним циклом переробки деревини, а отриманні знання закріпити під час виробничої практики на деревообробних підприємствах або у спеціалізованих цехах роботодавців-партнерів центру.

Важливо, що професія верстатника деревообробних верстатів була пілотною в українсько-канадському проєкті, і це дало змогу навчальному закладу отримати новітнє обладнання провідних фірм-виробників «Metabo», «Jet», «Makita», «Bosh». Навчальне відділення також має нові лінії зрощування бруса по довжині та щитів. Отож, слухачі відпрацьовують професійні навички на найвищому рівні, і, прийшовши до роботодавця, відразу приступають до виконання технологічних операцій на своєму робочому місці.

Випускники Рівненського центру ПТО ДСЗ після навчання отримують свідоцтва державного зразка.

12.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2020p. 
На головну сторінку