Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №956 від 19.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” та “Продексім” грають унічию!

“Кардинал-Рівне” та “Продексім” грають унічию!

Ведучи у рахунку з перевагою у два м’ячі, рівняни завоювали лише нічию у протистоянні із чинними чемпіонами України.

“Кардинал-Рівне” – “Продексім” – 2:2 (1:0)

Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 18 тур

14 березня 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4, без глядачів

“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Салтанов, Поночовний, Шпигар – Кручок, Лисенко, Концеба, Горпинич – Басич. Запасні: Масалов, Дяченко, Кравчук, Рибіцький.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

“Продексім”: Савенко – Скорий, Роніньо, Волянюк, Бессалов – Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун – Сорокін, Моспан. Запасний: Заєць.

в.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев.

Голи: Поночовний (9, 32) – Роніньо (35), Білоцерківець (40).

Через загрозу поширення епідемії коронавірусу в Україні матч у Рівному, як і інші поєдинки заключного туру регулярного чемпіонату Favbet Екстра-ліги, пройшов без глядачів. Обидві команди вже давно гарантували собі місце у першій шістці – тож у звітному матчі билися вже за “золоті” очки.

Господарі першими відкрили рахунок. В середині першого тайму Анатолій Мілінький виконав закидання на хід Володимиру Поночовному. Той класно розібрався із опікуном і пробив повз Юрія Савенка – 1:0.

Вже після перерви збільшити перевагу господарів міг Микита Шпигар – його удар прийшовся у стійку. Втім, знову забив Володимир Поночовний. Після другого за гру результативного асисту від Мілінького він обіграв Савенка і закотив м’яча у порожні ворота – 2:0.

“Кардинал-Рівне” був близьким до сенсації. Але у вирішальний момент рівняни не вистояли. “Продексім” пішов вперед із п’ятим польовим. А Ілля Бакінський, який дотепер грав безпомилково пропустив гол поміж ніг після несильного удару Роніньо – 2:1.

Далі знову настав “час заключної хвилини”. Цього разу рівняни пропустили за 54 секунди до сирени. А врятував для херсонців нічию Микола Білоцерківець – 2:2.

19.03.2020Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2020p. 
На головну сторінку