Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №956 від 19.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Рівненське ШЕУ і в карантин працює

Рівненське ШЕУ і в карантин працює

Минулої неділі в Україні відзначали день працівників житлово – комунального господарства. Автор традиційно попросив розповісти про ситуацію і плани на нинішній рік керівника провідного підприємства галузі ЖКГ міста Рівне, шляхово-експлуатаційного управління Віктора Климука.

Ми домовились про зустріч, однак, в нинішньому році це свято співпало з початком епідемії коронавірусу, що внесло свої корективи в наше інтерв?ю. Вранці 18 березня, коли автор приїхав до будівлі ШЕУ на вулиці Данила Галицького, управління більше нагадувало штаб військової частини, яка ось-ось вступить у бій. Віктор Климук віддавав чіткі накази, а наше спілкування постійно переривали працівники ШЕУ, яким треба було вирішити різного роду невідкладні справи. На фоні міста, яке увійшло в трохи сонливу атмосферу карантину, така активність не могла не вразити.

– Вікторе Яковичу, ШЕУ працює?

– Так, ми працюємо.

– В звичному режимі?

– Навіть більш ніж в звичному. Крім наших прямих обов?язків, які попри все потрібно робити, з сьогоднішнього дня ми починаємо дезінфіковувати зупинки громадського транспорту.

– Як це буде проходити?

– Ми отримали препарат гіпохлорит натрію, який будемо розводити до потрібної консистенції згідно з інструкції наданої санітарно-епідеміологічною службою і, застосовуючи моторні розпилювачі Штиль, будемо проводити вдень і вночі дезінфекцію зупинок громадського транспорту Рівного.

– Ви вже займалися такими роботами?

– Ні, але сьогодні це потрібно і нам влада обласного центру доручила цю роботу, тому ШЕУ її буде виконувати стільки, скільки це буде потрібно для безпеки наших містян.

– Чи всі працівники ШЕУ можуть вчасно приїхати на роботу через те, що громадський транспорт не здійснює рейси з навколишніх сіл до Рівного?

– Проблема є, але будемо привозити наших працівників, які не зможуть самостійно добратися до Рівного.

– Під час карантину інші роботи ШЕУ буде проводити?

– Звісно будемо, адже карантин рано чи пізно закінчиться, а нашу роботу за нас ніхто не виконає, тому ми працюємо і виконуємо свої функції.

Записав Володимир Конєв

19.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2020p. 
На головну сторінку