Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

Ноу-хау по-корецьки

У Корці вперше в області провели семінар-тренінг для голів та секретарів місцевих органів самоврядування. До участі в роботі семінару запросили керівництво управління держслужби Головного управління державної служби України в Рівненській облдержадміністрації.

Місцеві ради в селах нині є головними органами влади, куди звертаються мешканці зі своїми наболілими проблемами при стрімких змінах законодавства. Тому на семінарі голова райради Аліна Коваленко уклала угоду про співпрацю між їхнім районом та управлінням державної служби області, також першу на Рівненщині. Бо ж досі управління реалізовувало свої повноваження залежно від запитів з місць, а після угоди працюватиме на партнерських засадах, виїжджаючи у конкретну сільську раду.

Іванівка - батьківщина священиків

Село Іванівка Корецького району нещодавно стало відомим на всю Україну тим, що дало найбільше священнослужителів. Тут є родини, які мають щонайменше по двоє священиків. Ігуменя Наталія, яка тривалий час керувала Свято-Троїцьким монастирем, родом також із Іванівки.

А ми хіба не патріоти?

Знайомі з Золотієва розповідають, що Тернопільська обласна рада ухвалила запровадити виконання учнями на щопонеділкових загальношкільних лінійках Державного гімну України. Всі за: і учні, і батьки, і вчителі.

15.03.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку