Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №970 від 25.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Катерина Репяхова зробила резонансну заяву про залежність Павліка: «Наступного разу не врятують»

Катерина Репяхова зробила резонансну заяву про залежність Павліка: «Наступного разу не врятують»

Катерина Репяхова, яка раніше офіційно розписалася зі співаком Віктором Павліком, розповіла про його залежність. На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала пост-зізнання, в якому повідомила, що неодноразово «збирала життя Віктора по крупинках».

У соцмережі концертний директор зірки поділилася архівною фотографією, на якій зображена у 21-річному віці. Саме тоді вона і познайомилася з зіркою.

«Буду лікувати його від залежності. На моїх очах скасується не один концерт. Але я буду сильною і з усіх сил буду рятувати життя коханої людини. Сама. Без жодної допомоги. Навіть коли в реанімації мені скажуть, що наступного разу його вже не врятують. Для того щоб це життя зробило все, щоб врятувати іншу і у важкі хвилини бути поруч. І я знову буду збирати життя Віктора по крупинках. Але я буду сильною, я буду поруч, буду його опорою. Тому що я потрібна йому, як ніколи», – написала Катерина.

Втім, після цього дівчина зіткнулася з ще однією трудністю – хворобою Павла (молодшого сина Віктора Павліка). Ця звістка знатно підкосила здоров’я виконавця.

«І я знову буду збирати життя Віктора по крупицях. Але я буду сильною, я буду поруч, буду його опорою. Тому що я потрібна йому, як ніколи. Я буду робити це, поки дихаю. Напевно, це моя місія. Не існує сильнішого випробування, ніж бачити, як страждають твої близькі», – підсумувала Репяхова.

25.06.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.06.2020p. 
На головну сторінку