Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №283 від 15.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

Перемогли львівських “кардиналів”

Перемогли львівських “кардиналів”

МФК “Рівне” у рамках тринадцятого туру чемпіонату України у першій лізі на власному майданчику переміг клуб “Кардинал” - 4:2. Виграш у принципового суперника став гарним подарунком футболістам та вболівальникам з нагоди Всеукраїнського дня міні-футболу.

Відзначали свято одинадцятого березня у ДЮСШ №4. Упродовж усього дня відбувалися цікаві та напружені міні-футбольні двобої, наприклад, матч збірних ветеранів Рівного та Луцька.

Не менш захоплюючим виявився фінал першості міста серед аматорських колективів, в якому зустрічалися команди “Рівень” та “Імпульс”. У підсумку, двічі програючи по ходу гри, Кубок та пам’ятні нагороди вибороли “пивовари”. “Рівень” переміг із рахунком - 5:4.

У наступній грі на майданчик вийшли наймолодші учасники. Найсильнішого визначали вихованці двох футбольних шкіл міста - ДЮСШ №4 та СДЮШОР “Верес” - хлопчаки 1999-2000 років народження. З рахунком 2:1 перемогу святкували гості.

Родзинкою ж свята мав стати календарний поєдинок МФК “Рівне” проти львівського “Кардинала”.

Рівняни повністю домінували у першій половині гри. На шостій хвилині швидкісний прорив Вадима Жака по лівому флангу замкнув Роман Волох - 1:0, а за хвилину у подібній атаці Жак забив уже сам - 2:0.

На такому ігровому фоні абсолютно нелогічно виглядав гол у відповідь львів’янина Грабовського, який, скориставшись позиційною помилкою захисту господарів, відквитав один м’яч на останній хвилині тайму.

Друга половина зустрічі знову розпочалася з атак МФК “Рівне”. За три хвилини після поновлення гри Вадим Жак оформив дубль - 3:1. Такий рахунок протримався майже до кінця матчу.

На тридцять восьмій хвилині Данилюк скорочує відставання “зелених” у рахунку до 3:2 і повертає грі інтригу. Проте рівняни не збиралися втрачати три очки, і під завісу матчу Олександр Басич забив вирішальний гол - 4:2 - на користь МФК “Рівне”.

Після перемоги рівняни, маючи сімнадцять очок, закріпилися на четвертій позиції у турнірній таблиці, відстаючи від найближчого конкурента - чернівецького “Меркурія” - на два пункти.

Зберіг лідерство у суперечці бомбардирів і Роман Волох. Тепер на його рахунку шістнадцять забитих голів.

Наступну гру наші футболісти проведуть у гостях проти другої команди чемпіонату - київської “Планети”.

15.03.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2007p. 
На головну сторінку