Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №284 від 22.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

Нешкідливі поради

Як позбутися втоми і неприємного запаху

Ви дуже стомилися? Поліпшить самопочуття загальний масаж тіла за допомогою дерев’яного гребінця. Візьміть звичайний деревяний гребінець або щітку й виконайте погладжувальні рухи від основи пальців рук до їх кінчиків. Затим - теж саме по всій довжині рук до плеча. Зробіть такий своєрідний масаж спочатку на підошвах ніг, а тоді - по всій довжині кожної ноги.

Стрес під час сну

Згадайте казку, де дівчина відгадує загадку про те, що у світі наймиліше - це сон... Але коли люди сплять разом, навіть без інтимної близькості, це шкодить їхньому відпочинку. Як з’ясували медики, сон подружжя в одній постелі не йде їм на користь. Хоча в анкетах чоловіки і заявляли, що з дружиною їм спиться краще, ніж без неї, медичні дослідження довели, що рівень гормонів стресу в їхньому організмі наступного дня після сну з коханою жінкою був значно вищим, ніж після сну на самоті.

Щоб подих був свіжим

Неприємний запах з рота буває абсолютно у всіх людей. Як перевірити, чи маєте ви зараз це неприємне явище? Стуліть долоні, подихайте на них, глибоко видихаючи ротом. Якщо ви відчуваєте запах, значить, його відчувають і інші. Негайно дійте!

По-перше, полощіть рот або більше пийте. Одна з основних причин непрємного запаху з рота - нестача води в організмі. Будьте обачні з їжею і напоями, які мають сильний аромат: кавою, чорним чаєм, цибулею, часником.

Носіть із собою маленький пакетик із гвоздикою, фенхелем чи ананасом і жуйте їх упродовж дня.

22.03.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 22.03.2007p. 
На головну сторінку