Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №985 від 08.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

OlympicLab з чемпіоном світу з кікбоксингу Романом Кролем

OlympicLab з чемпіоном світу з кікбоксингу Романом Кролем

Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели черговий модуль «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» в рамках Всеукраїнського спортивно-освітнього проєкту НОК України #OlympicLab.

Школярі Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» завітали до залу ФСТ «Динамо» та клубу «Ліга чемпіонів» FCLC на запрошення президента Рівненської федерації VAKO Романа Кроля. Рівненська федерація VAKO активно співпрацює з НОК України, Спортивним комітетом України та КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх», пропагуючи фізичну культуру та спорт сьогодення.

Член Відділення НОК України в Рівненській області Руслана Найко розповіла про проєкт #OlympicLab та представила титулованого тренера школи бойових мистецтв, Майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, володаря поясу світу з кікбоксингу та золотої медалі з марафону бойових мистецтв, чемпіона світу з кікбоксингу 2009, 2010 років, володаря Кубку світу 2017 року, суддю міжнародної категорії – Романа Кроля, який розповів про свій шлях у спорті та про те, як можна реалізувати себе після завершення спортивної кар’єри на прикладі новоствореного клубу «Ліга чемпіонів» FCLC.

Спортивне свято для учнів колегіуму провели спеціалісти з кікбоксингу VAKO, таїландського боксу, вільної боротьби та KRAV MAAGA. Школярам показали, як тренуються вихованці школи бойових мистецтв, а також побачили майстер-клас чемпіона України з кікбоксингу VAKO Іллі Алексіюка. Учасники зустрічі поспілкувалися про спортивне життя спортсменів, тренувальний процес, а також отримали відповіді на всі запитання. Школярі взяли участь у спортивній вікторині та отримали можливість виграти призи.

Завершився захід спільним фото та врученням олімпійських сувенірів з логотипом #OlympicLab кожному учаснику.

08.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2020p. 
На головну сторінку