Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №985 від 08.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Віталій Коваль назвав перші 10 кроків на посаді міського голови Рівного*

Віталій Коваль назвав перші 10 кроків на посаді міського голови Рівного*

У суботу, 3 жовтня, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, який балотується на посаду міського голови Рівного, публічно презентував свою передвиборчу програму. Захід відбувся у мальовничому місці Рівного – городищі Оствиця на Басовому Куті.

На заході зібралася команда Віталія Коваля, із якою він йде на вибори, кандидати в депутати, журналісти, рівняни.

«Це лише перші кроки для покращення життя рівнян. Моя мета: Рівне – європеи?ське, комфортне та безпечне місто», – наголосив Віталій Коваль.

Отож, вашій увазі перші 10 рішень Віталія Коваля на посаді міського голови Рівного.

1. Облаштування комфортних умов для рівнян: будівництво тротуарів, велодоріжок, скверів, зелених зон, відновлення існуючих парків.

2. Вирішення проблеми заторів: розробка нових схем дорожнього руху для розвантаження вулиць Рівного. Завершення будівництва північної об’їзної Рівного задля зменшення потоку транзитного транспорту. Збільшення місць для паркування.

3. Перезавантаження пільг та контроль за їх дотриманням: пенсіонери та інші пільговики зможуть безкоштовно їздити в громадському транспорті.

4. Комфортний громадський транспорт: оновлення тролейбусного та автобусного парку.

5. Посилення безпеки у Рівному: встановлення «лежачих поліцейських, додаткових світлофорів, нанесення розмітки.

6. Протидія хаотичній забудові Рівного: затвердження Генерального плану міста на міському референдумі, люди мають контролювати забудову Рівного.

7. Забезпечення додаткових місць у дитячих садках: завершення будівництва садочка на вулиці Коновальця, 16. Розширення дошкільної системи за рахунок приватних дитячих садочків. Муніципальна компенсація за перебування дітей рівнян у приватних дитсадках.

8. Якісний та вчасний вивіз сміття: розробка комплексної програми з сміттєпереробки, запуск роботи сміттєпереробного заводу.

9. Покращення житлового сервісу для людей: посилена співпраця міської влади з ОСББ для покращення комунального сервісу.

10. Вирішення проблеми безпритульних тварин: будівництво муніципального притулку для тварин.

Кожен бажаючий може взяти примірник програми Віталія Коваля в агітаційних наметах кандидата, розташованих у кожному мікрорайоні Рівного та у смт Квасилів.

08.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2020p. 
На головну сторінку