Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №987 від 22.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Депутати обласної ради взяли участь у всеукраїнському проєкті «Озеленення України»

Депутати обласної ради взяли участь у всеукраїнському проєкті «Озеленення України»

Цими вихідними відбулася акція «Озеленення України», в рамках якої по всій території держави за одну добу мали висадити один мільйон дерев. Жителі Рівненщини також долучилися до проєкту. Разом з фахівцями лісгоспів молоді саджанці висаджували і представники Рівненської обласної ради.

«Як інженер лісового господарства за основною спеціальністю добре знаю, що ця дощова пора – найбільш підходяща для посадки лісових культур. Разом з колективом професіоналів Мащанського лісництва ДП «Костопільський лісгосп» на ділянці 0,6 гектара висадили 3 тисячі сіянців дуба», – розповів голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук.

На цій ділянці разом з Олександром Данильчуком молоді дуби висаджував і депутат обласної ради, начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович. Разом з колегами по обласній раді він цього дня працював у різних лісгоспах області.

Так, у Новоставському лісництві ДП «Клеванський лісгосп» паростки лісових культур висаджував голова постійної комісії з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією Ігор Фізик.

У ДП «Рафалівський лісгосп» депутат облради Олександр Мисько та голова постійної комісії з економічних питань і комунальної власності, головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко висадили кілька десятків молодих сосен.

Загалом, на території області було висаджено понад 200 тисяч сіянців основних лісоутворюючих порід на площі 32 гектари.

22.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2020p. 
На головну сторінку