Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №284 від 22.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На роботу - з радістю!

Релаксифікуйте робоче місце

Деякі люди підтверджують, що добре працюють у високостресовому оточенні. Я - не один із них. Коли я розслаблений, моя продуктивність зростає. Тож пропоную вам 10 порад, як релаксифікувати робоче місце.

1. Зробіть робоче місце більш привабливим для себе

Цьому можуть посприяти нові аксесуари, фотографії, плакати, дзеркала, квіти, дрібнички, іграшки, статуї, картини, кристали тощо.

2. Усуньте безлад

В ідеалі - у вас в руках має бути тільки один аркуш паперу, що стосується поточного завдання. Усе інше краще зберігати в ящиках столу, на полицях і в коробках.

3. Принесіть квіти

Квіти - це дуже гарний спосіб додати життя у неживий робочий простір. Використовуйте тільки живі квіти, які виробляють кисень, а не позбавлені життя підробки. Поливайте їх, щоб вони були здорові.

4. Приємний запах

Нещодавно я читав, що деякі запахи здійснюють вагомий вплив на продуктивність праці. Мені найбільше подобаються ванільний і лимонний запахи.

5. Увімкніть музику

Поекспериментуйте з різноманітними видами музики, щоб перевірити, як вона впливає на рівень вашого стресу і продуктивність. Використовуйте навушники, щоб не заважати іншим.

6. Знайдіть пристойний стілець

Нині є дуже багато всіляких чудес, на яких ви можете сидіти. Зайдіть у меблевий магазин і знайдіть те, що підходить особисто вам.

7. Поставте портативний вентилятор

Навіть при наявності в кабінеті гарного кондиціонера ви можете відчувати бажання увімкнути вентилятор. Використовуйте маленький портативний вентилятор, щоб підвищити комфортність робочого місця.

8. Додайте фонтанчик

Якщо звуки води, що дзюрчить, діють на вас заспокійливо, встановіть на робочому столі фонтанчик. Найпростіший можна придбати всього за 100 гривень.

9. Персоналізуйте своє робоче місце

Фотографії - дуже простий спосіб персоналізувати ваш простір. У мене на столі є декілька звичайних сімейних фотографій.

10. Робіть перерви

Повісьте табличку “Не турбувати!”, вимкніть телефон. Використовуйте цей час для роботи над завданнями, що викликають у вас найбільший стрес і вимагають найвищої концентрації.

22.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 22.03.2007p. 
На головну сторінку