Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Партії «Голос» та «Народний рух України»

Партії «Голос» та «Народний рух України»

закликали рівнян підтримати Олександра Третяка

Проголосувати у другому турі виборів міського голови Рівного за кандидата від «Європейської солідарності» офіційно закликали дві авторитетних політичних сили націонал-демократичного спрямування.

Думку прибічників «Голосу» (набрав на останніх виборах у Рівнераду 7,81%) особисто озвучила лідерка партії Кіра Рудик:

– Програмні цілі кандидата від «Європейської солідарності» Олександра Третяка найбільш схожі з програмою «Голосу». У нас є спільні бачення та позиції по розвитку міста. Зокрема, комплексний підхід до озеленення, реалізація проєкту «Зелена стежка», розвиток транспортної системи та, обов’язково, оновлення Генерального плану Рівного. І, що для партії «Голос» найважливіше, Олександр Третяк – це молодий, амбіційний та проєвропейський політик, благодійник і патріот України. Наша підтримка однозначно на його користь.

– Дякую партії «Голос», яка на найвищому рівні висловила підтримку моєї кандидатури на виборах міського голови Рівного! Дякую також за кроки назустріч лідеру міського осередку Роману Денисюку–я готовий працювати над реалізацією цих планів спільно з усіма представниками міського «Голосу». Радий, що ми показали приклад як демократичні партії об’єднуються навколо інтересів міста та людей! Бо любити місто–значить діяти!–зазначив Третяк.

Публічно висловився також і лідер «Народного руху України» Віктор Кривенко (набрали на виборах 2,58%):

У Рівному «Народний рух України» підтримує кандидатуру Олександра Третяка. Він є наймолодшим кандидатом на посаду міського голови, балотується від «Європейської Солідарності», безпартійний. Нове обличчя в політиці, проте з вагомим досвідом управління, ректор Рівненської духовної семінарії, волонтер з великими досягненнями у підтримці наших воїнів та їх рідних.

А сам Олександр на своїй Фейсбук-сторінці прокоментував:

– Вдячний Віктору Кривенко та Андрію Брегіну за висловлену підтримку моїй кандидатурі Народним Рухом України, який свого часу став тим об’єднанням громадсько-політичних сил, що відіграло ключову роль у становленні незалежності України. Впевнений, що й сьогодні лише спільними зусиллями ми можемо захистити інтереси рівнян і забезпечити успішний розвиток міста!»

Зауважимо, фінал рівненських виборів цьогоріч обіцяє стати чи не найнепередбачуванішим в Україні. На це вказують і мінімальний розрив між конкурентами за результатами першого туру, і вражаюче низька явка виборців, яку минулого тижня продемонструвало голосування у другому турі за голів Кам’янець-Подільська, Краматорська, Луцька, Одеси, Сум та Херсону.

Зважаючи на те, що націонал-демократи в усі часи найвідповідальніше ставилися до виборів і завжди приходили на них, щоб проголосувати за найбільш проукраїнського і проєвропейського кандидата, наступним очільником Рівного стане саме той, кого оберуть вони. А отже 22-го листопада у виборців «Європейської солідарності», «Голосу» та «Народного руху України» буде один кандидат. Це молодий європейський лідер – Олександр Третяк.

19.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. 
На головну сторінку