Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №993 від 03.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Чорна сіль смакує в різних стравах

Чорна сіль смакує в різних стравах

Чорна сіль – це різновид кам’яної солі. Має багатий природний склад, при цьому вміст NaCl нижчий, ніж у звичайній солі, тому майже не відкладається в суглобах і не спричиняє затримки води в організмі.

Своїми властивостями вона подібна до соєвого соусу – багата на речовини, які діють в організмі як ферменти, поліпшуючи травлення. Вона має пікантний запах і незвичайний смак, що додає стравам легкого присмаку яєць. Чорна сіль багата йодом, калієм, сіркою, залізом та іншими мікроелементами.

Чорна сіль добре пасує до страв з тофу, замінюючи в рецептах яєчний смак, додає гарного смаку будь-якому салату. Яєчня з тофу та вегетаріанське олів’є – без неї не будуть такими смачними.

Використовують чорну сіль у кінці приготування без термічної обробки задля збереження всіх цінних органічних сполук.

03.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2020p. 
На головну сторінку