Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1003 від 19.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Рівненської обласної «Батьківщини» новий лідер

У Рівненської обласної «Батьківщини» новий лідер

Про заміну голови обласної організації однієї з найпотужніших політичних сил на Рівненщині було офіційно заявлено минулого понеділка на пресконференції. Цікаво те, що на самому заході були присутні відразу чотири народні депутати: Сергій Євтушок, Сергій Соболєв, Іван Крулько та Вадим Івченко.

Це само по собі говорить, що для «Батьківщини» Рівненська область є однією з ключових. Також важливим є той факт, що Миколу Кучерука змінив на посаді керівника обласної партійної організації діючий народний депутат, наш земляк Сергій Євтушок. До речі, вже колишній голова партійної організації нікуди з «Батьківщини» не йде і за словами Миколи Кучерука - він залишається керувати фракцією в обласній раді та буде і далі працювати над зміцненням позицій «Батьківщини» на Рівненщині.

Серед головних пріоритетів роботи «Батьківщини» слід визначити кілька напрямків. Партія оновлюється. До «Батьківщини» приходять нові люди, які хочуть серйозно змінити політичне життя в Україні і розуміють, що партія, яка за двадцять років участі в політичному житті країни показала своє вміння боротися, відстоювати інтереси виборців, дає їм можливість самореалізуватися і в громадському, і в політичному середовищі. За словами Сергія Соболєва, в нинішній Верховній Раді фракція «Батьківщини» оновилась більше ніж на 60%. Сьогодні сплав досвіду та молодості дозволяє «Батьківщині» успішно працювати, на відміну від «молодої команди влади, яка здебільшого ставить експерименти на людях». Його підтримав Іван Крулько, який зокрема зауважив, що «Батьківщина» повинна не тільки ефективно працювати в опозиції, а й готуватись до того, щоб брати владу, як в регіонах, так і в країні в цілому. Для цього потрібні молоді, енергійні та досвідчені керівники на місцях. Саме таким політиком є Сергій Євтушок, який має унікальний досвід керівництва одним з найбільших міст на Рівненщині Сарнами, працював він і головою Сарненської районної адміністрації, та вже другу каденцію є депутатом парламенту. Вадим Івченко сказав, що за результатами минулих місцевих виборів «Батьківщина» стала другою політичною силою в країні за кількістю отриманих мандатів у радах всіх рівнів. Це показує популярність цієї партії і є свідченням правильності курсу «Батьківщини» і її лідера Юлії Тимошенко.

Сам Сергій Євтушок подякував Миколі Кучеруку за плідну багаторічну роботу з розбудови обласної організації та висловив впевненість, що «Батьківщина» в Рівненській області буде посилюватись, а депутати від цієї політичної сили в місцевих радах і у парламенті зможуть ще ефективніше захищати інтереси простих мешканців нашої області.

19.02.2021Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2021p. 
На головну сторінку