Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1008 від 25.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Соковиті рибні котлети

Соковиті рибні котлети

500 г філе хека; 200 г черевця лосося; 2 шт. кальмара (приблизно грам на 300); 1 велика цибулина; 1 курячий білок; 3 ст.л. манки (без верху); сіль, перець; панірувальні сухарі.

Кальмари чистимо, черевця обрізаємо максимально. Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо до легкого золотистого кольору. Рибу, кальмари, обрізь з лосося та цибулю прокручуємо в м’ясорубці, до фаршу додаємо білок, манку, солимо, перчимо. Фарш добре відбиваємо і ставимо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. За цей час фарш ущільниться. Далі формуємо котлети, паніруємо їх в сухарях і обсмажуємо в достатній кількості олії.
25.03.2021





Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2021p. 
На головну сторінку