Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1013 від 30.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Що таке рідкий хлорофіл і навіщо він потрібен

Хлорофіл здатний надавати подібний з гемоглобіном вплив на організм – підвищувати рівень кисню в тканинах, прискорюючи азотистий обмін, сприяти відновленню пошкоджених тканин і повноцінного живлення здорових.

Регулярне вживання сирої зелені і овочів, завдяки наявності в них хлорофілу, попереджає розвиток ракових захворювань, запобігає розвитку сечокам’яної хвороби, покращує роботу нирок, сприятливо впливає при порушеннях щитоподібної залози, цукровому діабеті, зміцнює нервову систему, підвищує стійкість до стресів, уповільнює процеси старіння.

При регулярному прийманні хлорофілу зникає неприємний запах з рота і від шкіри, послаблюється специфічний запах сечі, поту. Хлорофіл як лікувальний засіб практично нетоксичний, і випадки отруєння ним невідомі.

Хлорофіл надає лікувальну дію при анемії, нестачі кровотворення, підвищує рівень гемоглобіну. Крім того, зелена «кров» підсилює імунний захист організму, має бактерицидні властивості, має протизапальний і ранозагоювальний ефект, підтримує нормальну мікрофлору кишечника.

Для лікування і профілактики бактеріальних захворювань в офіційній медицині застосовують препарат з листя евкаліпта кулькового – хлорофіліпт.

Його таблетки, спиртовий і олійний розчин ефективні проти стафілококів, у тому числі тих, які не піддаються лікуванню антибіотиками. За допомогою хлорофіліпту лікують стафілококовий сепсис, пневмонію, трофічні виразки, фарингіти, ларингіти і трахеїти. Добре піддаються лікуванню опіки, флегмони. Також в лікувально-профілактичних цілях застосовують біологічно активні добавки на основі хлорофілу (рідкий хлорофілін, одержуваний з люцерни), хлорофілін форте – у вигляді капсул.

Ці засоби покращують роботу імунної системи, сприяють загоєнню ран, підвищують вироблення молока у годуючих матерів, усувають неприємний запах від тіла і з рота. Застосування препаратів з хлорофілом також покращує стан слизових оболонок, сприяє регенерації тканин і виведенню токсинів з організму, має загальнозміцнювальну дію.

30.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2021p. 
На головну сторінку