Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1024 від 22.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Рівному відзначили кращих тренерів області

У Рівному відзначили кращих тренерів області

Вперше цього року в Україні відзначають День тренера. Відповідний Указ про відзначення цього свята підписав президент України 24 червня 2021 року. Тепер 19 липня щорічно в Україні відзначатимуть День тренера.

Відбулося урочисте вітання та нагородження кращих спортсменів області з нагоди професійного свята.

З вітальним словом виступив заступник голови обласної ради Олескій Бучинський. Він зауважив, що минулий рік був доволі непростий.

«Ми скасовували змагання, ми грали для порожніх трибун, ми не проводили молодіжні змагання – це дуже сильно вдарило по спорту. На сьогодні ситуація змінюється, поступово відступає пандемія, і дуже приємно, що спорт повертається у звичне русло», – відзначив Олексій Бучинський.

Також він наголосив, що Рівненська обласна рада завжди підтримує спортивну галузь.

«Багато років поспіль з обласного бюджету виділяються кошти на співфінансування будівництва спортивних об’єктів. Зокрема, найбільше за що ми вболіваємо, – це спортивний комплекс на вулиці Макарова у Рівному. До слова, днями новий спорткомплекс відкрився у Дубровиці, а торік у Сарнах. У нас є, що показати, ми працюємо над розвитком спорту. Тому нашим спортсменам бажаю нових перемог і нових досягнень!» – сказав Олексій Бучинський.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди професійного свята він нагородив цінним подарунком обласної ради тренера-викладача з боротьби вільної Рокитнівської ДЮСШ Володимира Васильчука за підготовку чемпіонки Європи серед юніорів з боротьби відбої Юлії Лесковець.

Почесні грамоти обласної ради отримали: тренер-викладач з баскетболу КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Анатолій Колот – за підготовку срібних призерів чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги сезону 2020-2021 року; Заслужений тренер України, тренер-викладач з боротьби самбо ДЮСШ №5 м. Рівне Микола Коба – за підготовку чемпіона світу з боротьби самбо серед юнаків Тимура Самедова; тренер-викладач з кікбоксингу ДЮСШ №5 м. Рівне Роман Кроль – за підготовку переможців та призерів Кубків Європи з кікбоксингу WAKO Ігоря Дундика, Аліни Мартинюк, Владислава Орла, Дмитра Леоновця.

22.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 22.07.2021p. 
На головну сторінку