Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1025 від 06.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

Для чого потрібні лубриканти в сексі?

Для чого потрібні лубриканти в сексі?

Сексуальне життя кожної людини має певні особливості. У когось даний аспект життя вирує як шторм в 10 балів, у когось він скоріше схожий на тиху гавань. Є люди, які побоюються несвоєчасно поміняти позу, а когось з максимальною силою тягне до експериментування і переважає бажання перевершувати раніше досягнутий рівень. Але в кожному із зазначених випадків приємних відчуттів чекати марно, якщо не купити лубриканти для сексу

Для чого потрібен гель-лубрикант?

Напевно більшість людей чули цю назву і бачили різні інтимні гелі. Однак у чому ж їх призначення? Для чого вони потрібні, яка від їх застосування є користь? Тут все досить просто. Матінка-природа подбала про те, щоб статевий акт проходив з комфортом, а саме гладко і волого, чому є вельми логічне пояснення.

Вся суть в тому, що статеві органи відрізняються підвищеною чутливістю, ці ніжні місця просто-таки пронизані нервовими закінченнями. І в разі недостатньої кількості або ж зовсім відсутності мастила слід чекати малоприємних наслідків.

Однак потрібно сказати, що доступне природне мастило не всім і не завжди. Воно відсутнє в таких ситуаціях:

- Анальний секс. У задньому проході вироблення мастила не відбувається. Тільки в піхві. Тому для гладкого входження обов'язково слід купити хороший анальний лубрикант.

- Швидкий секс. Для формування мастила в природному режимі потрібні ласки і прелюдії. Коли мова йде про швидкий секс, обов'язково потрібно користуватися додатковою змазкою, яку пропонує перевірений магазин товарів для дорослих.

- Вікові зміни, зміни в гормональному фоні. Дані коливання нерідко відбуваються і одним з їх проявів може бути сухість в статевих органах.

Таким чином, секс-шоп SOVA 24 пропонує вам поліпшити своє сексуальне життя і зробити його ще більш комфортною для обох партнерів!

06.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 06.08.2021p. 
На головну сторінку