Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1032 від 09.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Більше ніякого заморожування!

Сушена зелень за 2 хвилини

Така зелень виходить набагато кращою за сушену звичайним способом. По-перше, має яскравіший колір. По-друге, зберігає аромат. А головне – сушіння відбувається надзвичайно швидко!

Зелень помити. Не обсушувати. Товсті стебла обов’язково відірвати. Вони можуть зайнятися в мікрохвильові. На 2 паперові серветки шаром завтовшки 2 см покласти зелень. Зверху накрити ще однієї серветкою. Сушити на повній потужності (800 Вт) максимум 4 хв, не перемішуючи: спочатку увімкнути на 2 хв, а далі перевіряти сухість через кожні 30 с. Щойно листя стане сухими і ламкими, змінить колір, можна вважати, що воно вже досить висушене. Якщо ні, продовжувати нагрівати ще 1-1,5 хв. Потім дістати, скласти в миску, залишити на кілька годин. Розтерти долонями і зберігати у герметично закритому посуді.

09.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2021p. 
На головну сторінку