Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1036 від 08.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ювілейна «Розминка від чемпіона» стартувала на Рівненщині

Ювілейна «Розминка від чемпіона» стартувала на Рівненщині

З початком нового навчального року на Рівненщині стартував один з популярних спортивно-масових заходів – «Розминка від чемпіона». Це вже його десятий, ювілейний сезон. За цей час «Розминка» завітала у кожну другу школу області, залучивши понад 31 тисячу школярів.

Діти мали гарну нагоду поспілкуватися з людьми, які досягли в спорті неабиякого успіху і готові поділитися власним досвідом, потренуватися разом із знаменитістю, навчитися нових вправ та використати його настанови у подальшому.

Перша «Розминка від чемпіона» ювілейного сезону завітала у Більськовільський ліцей Вараської міської територіальної громади.Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до цього заходу долучився відомий не тільки у нашій області атлет, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіон України та Європи, призер чемпіонату світу Роман Набухотний. Знайомство зі школярами він розпочав із відзначення найкращих шкільних художників. Напередодні, діти взяли участь в конкурсі малюнку на спортивну тематику. Організатори відібрати три найкращих роботи, авторів яких нагородили подарунками від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Продовжився захід розповіддю Романа про пауерліфтинг, його історію і правила. Після цього діти та вчителі засипали атлета питаннями про харчування, режим дня, особисті рекорди та багато іншого. Адже, спортсмен об’їздив величезну кількість країн та виступав на кращих спортивних аренах світу.

Наступним етапом зустрічі стала практична частина – інтенсивна розминка та майстер клас від спортсмена. А по завершенню офіційної частини зустрічі, настав час для тривалої фотосесії з дітьми, кожен з яких хотів не лише групове, а й особисте фото з атлетом. На згадку учасники отримали сувеніри від організаторів.

08.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2021p. 
На головну сторінку