Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1039 від 28.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій ВІРТ: «Зараз на першому місці у нас результат»

Юрій ВІРТ: «Зараз на першому місці у нас результат»

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував гру своїх підопічних у матчі проти Маріуполя (2:0):

– Дуже важка гра. Найголовніше – це перемога. Перший тайм нам не зовсім вдався. Було багато браку, ми погано працювали з м’ячем. В середині першого тайму мені, навіть, довелося підвищувати голос, бо гравці провалювалися. Не було щільної опіки. Незадоволений першим таймом. Часто втрачали концентрацію, не все вдавалося. Маріуполь це використовував і добре контратакував.

Поговорили в перерві. І я радий, що хлопці вийшли на другий тайм з серйозним настроєм, забили. Це додало нам впевненості. Почали грати від результату. А другий гол – завершив гру. Радий за результат. Для нас зараз на першому місці результат. Потроху стаємо на ноги в Українській Прем’єр-лізі.

Рішення про вихід Михайла Шестакова було прийняте під час гри. Не можу сказати, що незадоволений грою Михайла Сергійчука. Але він багато втрачав м’яча. З виходом Шестакова ситуація змінилася, він двічі забив. Прекрасно зробив свою роботу.

Щодо гри в обороні – сьогодні ми не зовсім ідеально зіграли. Було багато вільних зон для нападників гостей. Є, над чим працювати. Десь на класі витримали у грі проти молодої команди.

Дякую всім вболівальникам за підтримку. Через карантинні обмеження їх все менше на трибунах. Є серйозні підстави говорити, що невдовзі повернемося на домашню арену і, повірте, там буде зовсім інша атмосфера і зовсім інша гра.

28.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2021p. 
На головну сторінку