Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №293 від 24.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Неформали

Шон Карр подарував байкерам… себе!

Шон Карр подарував байкерам… себе!

Гаразджа “гриміла” три дні і дві ночі - адреналіну вистачило всім

Минулими вихідними у селі Гаразджа на базі відпочинку “Сонечко”, що знаходиться за п’ятнадцять кілометрів від Луцька, відбулося масштабне інтернаціональне байк-шоу “Адреналін-2007”, на яке з’їхалося кілька тисяч байкерів з Білорусії, Польщі та України.

І благодійність, і стриптиз...

У п’ятницю екстремали зібралися на Привокзальній площі Луцька, після чого проїхалися містом колонами на залізних конях, прямуючи до села Гаразджа. За словами директора байк-шоу “Адреналін” Дмитра ЛИТОВЧЕНКА, на участь у заході офіційно зареєструвалося кілька тисяч байкерів, хоча насправді прибуло близько десяти тисяч чоловік, серед яких були музиканти, люди різноманітних молодіжних субкультур та поглядів на життя.

Чим же займалися протягом трьох днів байкери? Грали у пейнтбол, пили пиво, налагоджували нові знайомства, хизувалися своїми “байками”, брали участь у різноманітних конкурсах, відривалися під живу музику, оцінювали стриптиз, брали участь у лицарському турнірі у замку Любарта, навіть їздили в гості у дитячий будинок у Ківерці (за 15 кілометрів від бази).

Тільки уявіть, скільки радості було в діток, коли до них завітали “круті” дяді на “байках”. Окрім солодощів, фруктів та іграшок, байкери презентували малюкам електробайк. Дітки, у свою чергу, влаштували для благодійників концерт і все бігали й просили покатати їх із вітерцем на мотоциклах. А ті й не відмовляли.

Рівняни теж гостювали на “Адреналіні”

Справжнім сюрпризом та подарунком для учасників “Адреналіну” став приїзд на зліт відомого рок-співака Шона Карра. Музикант виконав кілька пісень, чим додав драйву у життя відпочиваючих.

Серед присутніх було й чимало рівнян. Не тільки байкерів, але й музикантів. Серед них гурти “Exstasy”, Pride”, “Чорні черешні” та інші.

- Ой, звісно, кльово було! Нам сподобалося, - ділиться враженнями учасник гурту “Exstasy” Сергій МАЦІБОРКО. - Організатори постаралися на славу. Та й для музикантів були створені всі умови для нормального виступу. Особливо вразили різноманітні моделі мотоциклів, на яких сюди прибули байкери. Бачили навіть чотириколісних “залізних коней”. Приємно було зустріти тут Шона Карра та інших відомих особистостей.

Байкери збираються у Славуту

- Вже кілька років поспіль в останні вихідні травня ми проводимо яскраві та масштабні байк-шоу, - продовжує пан Дмитро. - Одне із завдань - популяризація мототуризму в Україні, привернення уваги молоді до нашого руху, який базується на дружбі, взаєморозумінні, взаємодопомозі, бажанні подорожувати. Байкерський рух нині стрімко розвивається в Україні.

Цього року байк-шоу має статус інтернаціонального. Це була масштабна зустріч байкерів з України та сусідніх країн, яка об’єднала людей різних національностей.

До слова, крім “Адреналіну”, в Україні проводяться ще два масштабні байкерські злети - одеський “Гоблін-шоу” і “Тарасова гора” у Каневі. Одна із подій року - байк-шоу, яке пройде у місті Славута Хмельницької області 11 серпня під назвою “Славута-2007”.

24.05.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2007p. 
На головну сторінку