Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1062 від 07.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Маленькі хитрощі для хорошої господині

Маленькі хитрощі для хорошої господині

Потрібно швидко зварити картоплю? Цибуля краще підрум’яниться, квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо…

Якщо потрібно швидше зварити картоплю, покладіть у воду ложку масла. Щоб надати їй смаку, можна додати чорний перець горошок, лавровий лист і зубок часнику.

Аби усунути неприємний запах при варінні капусти або ріпи, опустіть у каструлю шматочок хліба, загорнутий у чисту тканину.

Квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо воду, в якій вона вариться, злити відразу після кипіння. Потім знову залити квасолю холодною водою, додати дві-три ложки олії і варити до готовності.

Нарізана цибуля збереже свіжість, якщо покласти її на блюдце, посипане сіллю.

Бульйон набуде золотистого кольору, якщо додати в нього трохи промитого цибулиння.

Цибуля краще під­рум’я­ниться, якщо додати в олію трохи цукру.

Томатне пюре, що починає псуватися, можна використовувати, якщо добре прокип’ятити його і додати солі

У банці з консервованими овочами помутнів маринад, вийміть овочі, промийте, покладіть у чисту банку і залийте новим, більш міцним маринадом. Можна використовувати і старий, якщо прокип’ятити його, профільтрувати і додати трохи оцту.

07.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. 
На головну сторінку