Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №294 від 31.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Смерть під дошками

Упав та зазнав травми 24-річний робітник, який на залізничній станції Клесів у Сарненському районі завантажував вагон дошками. Молодий чоловік, на жаль, загинув.

Доля причаїлася на горищі

У селі Степань Сарненського району внаслідок падіння з горища власного хліва загинув пенсіонер. А в селі Друхів Березнівського району через ураження струмом помер місцевий непрацюючий Василь.

Корець у вогні

Днями у Корці на вулиці Київській під час пожежі згоріло одинадцять господарських комор та хлівів. Бійці МНС встигли врятувати двох свійських тварин, п’ятнадцять господарчих будівель та гаражів. Причину пожежі з’ясовують.

У злодіїв поїхав дах

Проломили дах кафе “Піраміда” у Володимирці та викрали звідти картки поповнення рахунків мобільного зв’язку невідомі злодії. Їх зараз розшукує міліція.

В “Азалії” спіймали з камінцями

Незаконним видобутком бурштину-сирцю займався 23-річний мешканець смт Клесів Андрій. Правоохоронці затримали хлопчину на полі СФГ “Азалія” та ще й вилучили речові докази - 300 грамів бурштину та злочинне знаряддя для його видобутку.

Розборки по-братськи

В одній із родин села Мульчиці Володимирецького району сталася трагедія. 50-річний Василь Б. під час суперечки зі своїм братом завдав останньому ножем кілька ударів у живіт. 44-річний Володимир помер на місці події.

Соломка в ходу

25 травня в будинку мешканця с. Богданівка Корецького району, 41-річного Олександра, міліціонери вилучили 350 грамів меленої макової соломки. Того ж дня у с.Весняне цього ж району 39-річний Володимир намагався продати незнайомцям близько 500 грамів наркоти. У господарстві 49-річного Володимира М., мешканця села Симонів Гощанського району, міліціонери виявили 600 грамів сухих головок снодійного маку, а в Кузнецовську вилучили 300 грамів меленого маковиння у 23-річного Віталія.

Був “Флай” - і нема…

28 травня в обідню пору 22-річний рівнянин Олександр Я. на вулиці Льонокомбінатівській обласного центру вихопив з рук неповнолітнього хлопця мобільний телефон марки “Флай” та зник.

31.05.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ, прес-служби управління з питань НС та ЦЗН облдержадміністрації, центру пропаганди ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2007p. 
На головну сторінку