Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №297 від 22.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

“Пасаж-плюс” пограбували кияни

Працівники міліції розкрили пограбування ювелірного магазину “Пасаж-плюс” у Рівному. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції за скоєння цього злочину затримали раніше судимих двох киян та мешканця Білої Церкви Київської області. Щоправда, поки що невідомо, чи знайшли у затриманих викрадені коштовності. sony cd rw

Чемериця - не горілка

До лікарні з діагнозом “отруєння чемерицею” доставили 56-річного жителя Рівного Леоніда. Чоловік, який полюбляє вживати спиртні напої, випив удома настоянку з чемериці. Потерпілий перебуває під ретельним наглядом лікарів.

Ельвіра втратила сором

35-річна жителька Демидівського району Ельвіра, перебуваючи в гостях у 51-річної односельчанки Галини, викрала з будинку 1400 гривень та продукти харчування загальною вартістю 2300 гривень. Спритна панянка, нічого не скажеш!

Помер від ураження струмом

15 червня у вечірню пору під час електрозварювальних робіт від ураження електричним струмом загинув 35-річний житель Сарненського району Петро.

З вікна випав малюк

У Рівному на вулиці Макарова з вікна третього поверху випав однорічний Вадим К. Хлопчика у важкому стані госпіталізували в нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

Сезонний вид злодійства

Обкрадав намети дітей, які відпочивали на березі озера Півча у Здолбунівському районі, 30-річний Микола. Чоловік встиг забрати у дітей три сумки з одягом. Тепер пояснює свої дії правоохоронцям.

Смерть під потягом

Потрапила під електропотяг із сполученням Шепетівка-Здолбунів на залізничній станції в Острозі 80-річна Євдокія, пенсіонерка з села Оженин Острозького району. Бабуся загинула на місці.

За повідомленнями прес-служби управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації,

ГУ МНСУ та ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області

22.06.2007



Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2007p. 
На головну сторінку